Jak naučit králíka na napáječku?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.6.2016 20:48

Dobrý den, od kamarádky jsem dostala králíka(max 4. měsíc stáří)velké plemeno. Celou dobu žil venku v králíkárně, teď už je u mě doma v kleci, kde má napáječku, ale nezná to a neumí z toho pít! Jak ho to mám prosím naučit? Dá se to? Díky!

15.6.2016 20:56
lidule

XXX.XXX.117.206

My jsme s manželem podedili 3 dospělé kraliky kteří taky neznali napajecku a naučili se z ni sami pít... je fakt ze z napajecek sem tam spadne kapka vody takze to pochopili brzo...

16.6.2016 20:41
hogwild

XXX.XXX.37.14

Králík se to naučí sám, jen trpělivost, a žádné obavy. A nepotřebuje na to žádné speciální kurzy.

16.6.2016 21:45

hogwild napsal(a):
Králík se to naučí sám, jen trpělivost, a žádné obavy. A nepotřebuje na to žádné speciální kurzy.

Ja mu treba dvakrat za den dam vodu do misky a pije z toho, protoze mel zizen. Myslite, ze v tom tedy pokracovat nemam? Aby si na misku nezvykl? Tu napajecku uz jsem i vyndavala a dala ji primo k nemu a mackala, aby to videl a citil i tu vodu, ale nic ho neprimelo k tomu, se napit...

16.6.2016 21:49
jardagin

XXX.XXX.167.9

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ja mu treba dvakrat za den dam vodu do misky a pije z toho, protoze mel zizen. Myslite, ze v tom tedy pokracovat nemam? Aby si na misku nezvykl? Tu napajecku uz jsem i vyndavala a dala ji primo k nemu a mackala, aby to videl a citil i tu vodu, ale nic ho neprimelo k tomu, se napit...

Tu misku dejte pryč a už ji tam nevracejte, naučí se to sam a velice rychle, nebojte se.

17.6.2016 00:22
horal

XXX.XXX.58.226

Tu vodu cítí a žízeň ho donutí. Jeden maximálně druhý den s ní bude pít.

17.6.2016 08:32
burgund6

XXX.XXX.33.7

Dobrý den, od kamarádky jsem dostala králíka(max 4. měsíc stáří)velké plemeno. Celou dobu žil venku v králíkárně, teď už je u mě doma v kleci, kde má napáječku, ale nezná to a neumí z toho pít! Jak ho to mám prosím naučit? Dá se to? Díky!

Pít se naučí, ale jestli máte králíka velkého plemene doma v kleci, tak to asi nebude moc dobré.Jak velká je ta klec?

17.6.2016 08:56
rapotacka11

XXX.XXX.32.174

Klec .

17.6.2016 09:34

burgund6 napsal(a):
Pít se naučí, ale jestli máte králíka velkého plemene doma v kleci, tak to asi nebude moc dobré.Jak velká je ta klec?

Neni zrovna z tech nejvetsich, ale pozdeji ho dam do kralikarny :).

17.6.2016 09:36

rapotacka11 napsal(a):
Klec .

Rapotacka11

18.6.2016 16:42
18.6.2016 23:21
horal

XXX.XXX.58.226

Nesmíte mu dávat vodu do mysky a uvidíte že voda v napaječce začne ubývat. Nebojte se nepojde žízní, jenom nesmíte být outlocitná. Opravdu maximálně do dvou dnů začne pít.

19.6.2016 08:19
xchipsy

XXX.XXX.142.1

Nějak v tom postrádám logiku. Králíka z králíkárny teď máte doma v kleci (důvod?) a pak ho zase strčíte do králíkárny? Teď ho potřebujete naučit na napaječku a v králíkárně pak bude mít co? Zase misku?

19.6.2016 08:55
rapotacka11

XXX.XXX.32.174

Je to holt bedna.

19.6.2016 11:35

Bude tam mit treba zase napajecku? To vas nenapadlo, vy logiko... :) rapotacko ty jsi sama bedna :D.

19.6.2016 13:23
xchipsy

XXX.XXX.142.1

Logiku marně hledám v tom, zavírat králíka z králíkárny domů do klece a pak ho zase vracet do králíkárny... Takové chování bych čekala u malého děcka...

Přidejte reakci

Přidat smajlík