Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den, od kamarádky jsem dostala králíka(max 4. měsíc stáří)velké plemeno. Celou dobu žil venku v králíkárně, teď už je u mě doma v kleci, kde má napáječku, ale nezná to a neumí z toho pít! Jak ho to mám prosím naučit? Dá se to? Díky!

hogwild
napsal(a):
Králík se to naučí sám, jen trpělivost, a žádné obavy. A nepotřebuje na to žádné speciální kurzy.
Ja mu treba dvakrat za den dam vodu do misky a pije z toho, protoze mel zizen. Myslite, ze v tom tedy pokracovat nemam? Aby si na misku nezvykl? Tu napajecku uz jsem i vyndavala a dala ji primo k nemu a mackala, aby to videl a citil i tu vodu, ale nic ho neprimelo k tomu, se napit...
napsal(a):
Ja mu treba dvakrat za den dam vodu do misky a pije z toho, protoze mel zizen. Myslite, ze v tom tedy pokracovat nemam? Aby si na misku nezvykl? Tu napajecku uz jsem i vyndavala a dala ji primo k nemu a mackala, aby to videl a citil i tu vodu, ale nic ho neprimelo k tomu, se napit...
Tu misku dejte pryč a už ji tam nevracejte, naučí se to sam a velice rychle, nebojte se.
napsal(a):
Dobrý den, od kamarádky jsem dostala králíka(max 4. měsíc stáří)velké plemeno. Celou dobu žil venku v králíkárně, teď už je u mě doma v kleci, kde má napáječku, ale nezná to a neumí z toho pít! Jak ho to mám prosím naučit? Dá se to? Díky!
Pít se naučí, ale jestli máte králíka velkého plemene doma v kleci, tak to asi nebude moc dobré.Jak velká je ta klec?
napsal(a):
Klec .

burgund6
napsal(a):
Pít se naučí, ale jestli máte králíka velkého plemene doma v kleci, tak to asi nebude moc dobré.Jak velká je ta klec?
Neni zrovna z tech nejvetsich, ale pozdeji ho dam do kralikarny :).

rapotacka11
napsal(a):
Klec .
Rapotacka11

rapotacka11
napsal(a):
Https://search.seznam.cz/?q=welfare+zv%C3%AD%C5%99at&oq=welfare&sgId=xAWoY0II_vpb9Z9hXVPpQFwokSpbzGZMzGmMYGZvk7%3D%3D&thru=sug&su=c&sourceid=szn-HP.
At je tam, co je tam, urcite tam nebude to, na co jsem se tu ptala

Bude tam mit treba zase napajecku? To vas nenapadlo, vy logiko... :) rapotacko ty jsi sama bedna :D.