Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.58.109
Hezký den, stavíme chlívek na chov. Máme udělanou klasickou betonovou desku a zdi budou z porothermu, na to pak přijde polystyren, strop bude z dřevotřísky a na něm 30 cm vaty. Nemůžeme se ale dohodnout co dovnitř na zeď? Jsem rozhodně pro aby se tam malovalo vápnem kvůli desinfekci atd. Ale jakou omítku? Díky.
Chovatel Lada
XXX.XXX.97.68
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Hezký den, stavíme chlívek na chov. Máme udělanou klasickou betonovou desku a zdi budou z porothermu, na to pak přijde polystyren, strop bude z dřevotřísky a na něm 30 cm vaty. Nemůžeme se ale dohodnout co dovnitř na zeď? Jsem rozhodně pro aby se tam malovalo vápnem kvůli desinfekci atd. Ale jakou omítku? Díky.
Hlavně pod zdivo udělejte izolaci z IPY atd. a omítku vápeno - cementovou, štuk do výšky cca 150 cm
udělat z cemento - píseku...dneska už koupíte suchou směs na omítky, dle potřeby...
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Jako stavař vam doporučuji na omítku a beton aplikovat epoxidove natěry, silnovrstve. životnost 20 až 30 let odolne vuči kyselinam oleju.Snesou i otěry a vysokou zatěž. Mužete pak stříkat i vapkou a nemusíte se bat že proteče voda do zdiva. Na zdivu bych to udělal do vyšky tak 120cm. Styk rohu podlaha stěna se používají polymerove tmely ktere se pak přetřou zase natěrem a mate vystarano.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.58.109
Můžu se Vás ještě zeptat na chov? abych nezakládala nové téma? Někde jsem četla že napáječky má udělané někdo tak, že má petku s uřízlým spodkem a ve víčku namontovanou (napájecí systém) jak to že mu to neteče? a vlastně hadicí jen dočepovává do odkrytých napáječek. díky za odpověď.
Chovatel Lada
XXX.XXX.97.68
Zadejte si www.driml-napajecky.cz.