Kralik ne a ne na zachod, jak ho to naucit?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.7.2016 13:53
Eliis55

XXX.XXX.241.143

Jak uzho mamnaucit na zachudek uz si fakt nevim rady

29.7.2016 14:26
Eliis55

XXX.XXX.241.143

Eliis55 napsal(a):
Jak uzho mamnaucit na zachudek uz si fakt nevim rady

Na tu plenku se stihl asi trikrat vycurat behem pul hodinky dala jsme ji pryc.

Sheldonka

29.7.2016 18:07
Sheldonka

XXX.XXX.134.214

Není mu třeba záchůdek malý? Ta naše nám do toho rohovýho záchodu přestala chodit. Koupila jsem kočičí a po kleci už nemám žádný bobek. Nebo mu třeba nemusí vyhovovat podestýlka. Pokud ani jedno, tak trpělivě do záchodku dávat, bobky sbírat a házet do záchůdku. Časem se to určitě naučí. Hodně štěstí :).

29.7.2016 18:48
Eliis55

XXX.XXX.241.143

Sheldonka napsal(a):
Není mu třeba záchůdek malý? Ta naše nám do toho rohovýho záchodu přestala chodit. Koupila jsem kočičí a po kleci už nemám žádný bobek. Nebo mu třeba nemusí vyhovovat podestýlka. Pokud ani jedno, tak trpělivě do záchodku dávat, bobky sbírat a házet do záchůdku. Časem se to určitě naučí. Hodně štěstí :).

Kdyz zachudek nemel mel podestylku po celym tak po celym sral a chcal a ted ma zachudek a podestylku jenom tam a zatim nic a jak mi ted behal po pokoji tak se zas vychca u dveri tak jsme mu tam dala cumak a potrestala at vi ze se to nema.

29.7.2016 22:30
Eliis55

XXX.XXX.241.143

Sheldonka napsal(a):

A dkyz tam nema tu plenu tak se vycura do klece i mimo zachudek.

30.7.2016 19:29
Eliis55

XXX.XXX.241.143

Eliis55 napsal(a):
A dkyz tam nema tu plenu tak se vycura do klece i mimo zachudek.

A co curani cura i mimo a plenu kouse nema tam zadnou podestylku jen v zachudku kdyz byla po cele kleci tak potrebu delal taky vsude.

Přidejte reakci

Přidat smajlík