Sheldonka

XXX.XXX.134.214
Není mu třeba záchůdek malý? Ta naše nám do toho rohovýho záchodu přestala chodit. Koupila jsem kočičí a po kleci už nemám žádný bobek. Nebo mu třeba nemusí vyhovovat podestýlka. Pokud ani jedno, tak trpělivě do záchodku dávat, bobky sbírat a házet do záchůdku. Časem se to určitě naučí. Hodně štěstí :).
Sheldonka
napsal(a):
Není mu třeba záchůdek malý? Ta naše nám do toho rohovýho záchodu přestala chodit. Koupila jsem kočičí a po kleci už nemám žádný bobek. Nebo mu třeba nemusí vyhovovat podestýlka. Pokud ani jedno, tak trpělivě do záchodku dávat, bobky sbírat a házet do záchůdku. Časem se to určitě naučí. Hodně štěstí :).
Kdyz zachudek nemel mel podestylku po celym tak po celym sral a chcal a ted ma zachudek a podestylku jenom tam a zatim nic a jak mi ted behal po pokoji tak se zas vychca u dveri tak jsme mu tam dala cumak a potrestala at vi ze se to nema.
Sheldonka
napsal(a):
A dkyz tam nema tu plenu tak se vycura do klece i mimo zachudek.