Ahoj, mám pětiměsíčního králíčka, Rozinku. Je moc hodná, ráda se mazlí, příjde si i pro pohlazení, moc ráda běhá na zahradě, ale jakmile k nám pozvu nějakou kamarádku a ta jí chce pohladit, pochovat si jí, nebo si jen sedne ke mě na postel, tak po ní Rozinka vrhá vražedný pohledy, někdy i vrčí, ježí se a když si jí kamarádka chce pohladit, štípne jí zoubkama do ruky. A takhle to dělá furt. Potom když kamarádka odejde a já jí potom vezmu k sobě, strčí mi hlavičku pod krk a zklidní se a je zase všechno v pohodě. Nevíte čím to je a proč to dělá? Popřípadě, jak jí pomoct, aby to nedělala?
terkaterkaterka

XXX.XXX.59.2
Já mám to samé, velkého FB, věk 5 měsíců, je jak náš pejsek, rozmazlenec, ale stačí, aby přišla jen moje mamka a už na ní ¨vrčí jako pes, nemá rád cizí lidi a já jsem za to ráda :D Nemám ráda, když by ho chtěl někdo tahat, cumlat atd. My ho mazlíme jen když on chce a zásadně ho netaháme, králici by se tahat neměli, lehce se tak zraní, nemají rádi "nepevno pod nohama", jakmile je u mě, lehne si i na záda, úplně se mi odhalí a chce hladit i do mě strká, ale jak řikám, kromě mě a přítele by všechny ostatní zabil i pohledem :D.