Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.7.2016 16:46
karel oveckar

XXX.XXX.61.218

Ve stredu se nam narodili kralicci ono by to bylo super, ale samice mela mit termin az za 14 dni! Dnes je 5 den od jejich narozeni a uz 4 jsme nasli mrtve mimo hnizdo. Dneska teda 5 den byl opet jeden kralicek mimo hnizdo, ale zil tak jsem ho opatrne vratil zpet do hnizda aniz bych na nej sahl. Za hodinu jsem se podival, ale opet byl mimo hnizdo tak, jsem ho vzal a uvelebil do krabice od bot, ktera je vystlana senem. Davame mu tatra mleko neslazene zahustene. Jak ho mam zachranit? Proc se tak samice chova?

Uživatel s deaktivovaným účtem

31.7.2016 17:08

Pokud by samice měla termín až za 14 dní, tak mláďata nebudou živá.Asi jste si spletl termím.Samice s nimi nic nedělá.Mláďatům je teplo a rozlézají se.Mně se minulou neděli narodilo 6 třísláčků a každý večer jsem nějakého, někdy i několik dávala do hnízda.Mládě vraťte samici, samici pořádně krmte a mláďata kontrolujte a do hnízda vraťte.Sáhnout na něj klidně můžete.

terka16

31.7.2016 17:12
terka16

XXX.XXX.251.131

Samice cítí, že králíčata nepřežijí, pokud se nepletete v termínu porodu.

31.7.2016 17:19
jardagin

XXX.XXX.167.9

terka16 napsal(a):
Samice cítí, že králíčata nepřežijí, pokud se nepletete v termínu porodu.

Těžko by se narodilo vyvinute mladě ve 14 dnech. Ze.

31.7.2016 17:20
jardagin

XXX.XXX.167.9

karel oveckar napsal(a):
Ve stredu se nam narodili kralicci ono by to bylo super, ale samice mela mit termin az za 14 dni! Dnes je 5 den od jejich narozeni a uz 4 jsme nasli mrtve mimo hnizdo. Dneska teda 5 den byl opet jeden kralicek mimo hnizdo, ale zil tak jsem ho opatrne vratil zpet do hnizda aniz bych na nej sahl. Za hodinu jsem se podival, ale opet byl mimo hnizdo tak, jsem ho vzal a uvelebil do krabice od bot, ktera je vystlana senem. Davame mu tatra mleko neslazene zahustene. Jak ho mam zachranit? Proc se tak samice chova?

Udělejte to hnizdo hlubší.

31.7.2016 20:56
karel oveckar

XXX.XXX.61.218

V terminu poceti ani v terminu porodu se nemylim. Ac je to mozna k nevire.

31.7.2016 21:08

karel oveckar napsal(a):
V terminu poceti ani v terminu porodu se nemylim. Ac je to mozna k nevire.

Není možné. prostě není.

prostě není možné, ani náhodou, ani v alternativní realitě, aby se narodila živá mláďata, normálně vyvinutá, v POLOVINĚ březosti. To je jak kdybyste tvrdila, že znáte ženu, co porodila normální dítě v necelých pěti měsících těhotenství.

31.7.2016 21:16
petruk

XXX.XXX.52.146

karel oveckar napsal(a):

V půlce březosti by se nejednalo o porod ale o potrat.Pokud se narodí i o týden
dřív, tak jsou nevyvinutá a nemají šanci.
Píšete si datumy připouštění, první i kontrolní?

31.7.2016 21:17

Tohle je králičí embryo staré 12 dní.

O dva dny později má větší pupeny, ze kterých budou končetiny, ale to je všechno.

Přidejte reakci

Přidat smajlík