Mladá samice skáče na ostatní

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.8.2016 15:54
Debustr

XXX.XXX.105.82

Mám dva vrhy desetiměsíčních králíčat. Rozdělil jsem je podle pohlaví. Pozoruji jednu samici, která skáče na ostatní a dělá kopulační pohyby. (Dělala to i před rozdělením) Nabízí se možnost mého omylu, ale viděl jsem jí nesčetněkrát a vsadil bych si, že jsem se nespletl. Nemáte někdo zkušenosti s takový chováním?
Díky.

3.8.2016 16:02
burgund6

XXX.XXX.33.7

Debustr napsal(a):
Mám dva vrhy desetiměsíčních králíčat. Rozdělil jsem je podle pohlaví. Pozoruji jednu samici, která skáče na ostatní a dělá kopulační pohyby. (Dělala to i před rozdělením) Nabízí se možnost mého omylu, ale viděl jsem jí nesčetněkrát a vsadil bych si, že jsem se nespletl. Nemáte někdo zkušenosti s takový chováním?
Díky.

To je celkem normální jev.V deseti měsících ji klidně připusťte, nejspíše je v říji.

3.8.2016 16:09
Debustr

XXX.XXX.105.82

Ježišímarjá já jsem trulant.

Deset týdnů!

Omlouvám se.

4.8.2016 10:45
chovatell

XXX.XXX.185.219

Taky se mi to stalo, že už kolem deseti týdnů věku, se mladá samička chovala jako by byla v říji.
Skákala po svých sourozencích jak divá. Prostě to na ní přišlo dřív než je běžné. U mne to bylo u plemene zakrslý beran.

4.8.2016 10:59
Debustr

XXX.XXX.105.82

Tohle jsou Kaliforňáci. Jak jsem sloučil ty dva vrhy, tak jsem s problémy počítal, ale tahle potvůrka mi trochu rozhodila sebevědomí, že jsem je správně rozdělil. No snad se mi to povedlo. Když bude zlobit, tak si vyslouží holt první místo ve frontě na vyhřátou boudičku.
Díky za reakci.

9.1.2017 10:59
Debustr

XXX.XXX.11.158

Tak se k tomuto tématu ještě na moment vrátím.
Vše dopadlo dobře. Rozdělil jsem je správně, takže vše co je napsáno výše je asi prostě normální.

Přidejte reakci

Přidat smajlík