Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.9.2016 21:33
dodin

XXX.XXX.179.2

Dobry vecer. Predem se omlovam ze zakladam omlivane tema ale nenasel jsem zde muj dotaz. Kolega mi podaroval samici kal. Byla zatucnena a nechtela se nastavovat samci a o riji ani nemluve. Vzal jsem ji ze zkusim nejak tu riji u ni vyvolat. Po mesici diety(byla pekne vykrmena) jsem nejdriv zkontroloval zda ma riji. Nemela. Nicmene jsem ji podstrcil samci a koukal co bude. Samci NOs se ihned nastavila a dostala 3 uspesne skoky. Od vcera v kotci sileny bordel, podestylka nacechrana tak jsem ji skontroloval a vulvu mela jak boruvku :D. Dal jsem ji na kontrolni pripusteni a o5.3 zdarne skoky. Je mozne ze pripusteni ve stredu vyvolalo riji a druha otazka zdali mam udelat kontrolni pripusteni? Dekuji

19.9.2016 06:50
ovcezkopce

XXX.XXX.168.42

Tak u nás se stalo úplně to samé, akorát jsem ji připustila ve čtvrtek, to se samec snažil, ale nic nebylo - a v pátek "neměla dost" A za 31 dnů vrhla dvanáct kousků. Samice je směska velkého vzrůstu, samec je papírový kal. Takže myslím, že se u vás taky zadařilo.

19.9.2016 14:45
dodin

XXX.XXX.9.123

ovcezkopce napsal(a):
Tak u nás se stalo úplně to samé, akorát jsem ji připustila ve čtvrtek, to se samec snažil, ale nic nebylo - a v pátek "neměla dost" A za 31 dnů vrhla dvanáct kousků. Samice je směska velkého vzrůstu, samec je papírový kal. Takže myslím, že se u vás taky zadařilo.

Dekuji. Jenze u me se samci podarilo uz napoprve. Proste ukazkove se mu nastavila mimo riji a samej s ni nadvakrat spadl, lezel a zapistel. Pak pri
sla za 3 dny rije a opet to same. Tet nevim jestli pocitat 31 dnu id prvniho nebo az od druheho pripusteni. A jestli delat jeste kontrolni skok tet po riji.

19.9.2016 15:47
jardagin

XXX.XXX.167.9

dodin napsal(a):
Dekuji. Jenze u me se samci podarilo uz napoprve. Proste ukazkove se mu nastavila mimo riji a samej s ni nadvakrat spadl, lezel a zapistel. Pak pri
sla za 3 dny rije a opet to same. Tet nevim jestli pocitat 31 dnu id prvniho nebo az od druheho pripusteni. A jestli delat jeste kontrolni skok tet po riji.

Počítat pro jistotu od prvního mohla byt na začatku říje., zapsat obě data.Ano udělejte kontrolní skok.Od prvního připuštění počítat kontrolní skok, takže 8 den aby jste ho nedělal po druhe.

Přidejte reakci

Přidat smajlík