vanessa511
XXX.XXX.78.105
Dobrý deň mam 13rokov a chcela by som sa opýtať dneska rano sa nám narodili 4 malé zajačiky a zomrela im mama. Mohli by ste mi poradiť akým mliekom ich môžem kŕmiť akú ma mať teplotu a celkovo ako sa mam postarat o tak maleho zajka ktorý nema ani jeden deň.Rodičia ma presviedčaju že ich nezvládnem vychovať chcem im dokázať že to zvládnem. Ďakujem vám za odpovede.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Rodiče mají bohužel pravdu, u králíků se nejedná jen o krmení mlékem, ale od samice získávají ještě bakterie, které jim pomáhají trávit. Zkus se poptat po sousedech, jestli někdo nemá králici s mladými, malá králíčata většinou přijme.
vanessa511
XXX.XXX.118.133
Nikto nemá inú samicu už som sa pytala:(.
Ale ja to precalen skúsim je mi ľúto tých malnkych a nieco som si uz prečítala na internete a za pokus to nič nedam a možno sa mi to podari. Ale ďakujem:).
vanessa511
XXX.XXX.14.138
Kúpila som si striekačku a sušené mlieko pre mačky 2 zomreli hneď v ten deň a tie dve ešte žijú dala som ich na vihrievaciu podložku a každé 2 hodiny ich kŕmim myslím že s najhoršieho sú vonku ale uvidím ako to pôjde ďalej
vanessa511
napsal(a):
Kúpila som si striekačku a sušené mlieko pre mačky 2 zomreli hneď v ten deň a tie dve ešte žijú dala som ich na vihrievaciu podložku a každé 2 hodiny ich kŕmim myslím že s najhoršieho sú vonku ale uvidím ako to pôjde ďalej
Z nejhoršího budou venku az 5-6 týdnech.
Ale přeji ať se Vam to podaří!
Kaválek
XXX.XXX.14.244
Zdravím.
Nechci Ti brát iluze, ale pokud jim nedávala mlezivo, tak šance je minimální. Já pár vrhu vypiplal, ale bez mleziva jim zatím nefungují vnitřnosti.A z mléka tyto startovací látky nedostanou.Prostě přírodě neporuciš a ani ji moc neobejdeš.Akorat budeš nešťastná až budeš ta mrtvá tělíčka vyhazovat.
vanessa511
XXX.XXX.78.105
Zdravim jedno malinké ešte zomrelo ale to druhe precilo susedovi sa narodili male zajace ale všetky muna druhý den zmyzli tak sme to male davali k tej samičke.
Kaválek
XXX.XXX.145.224
Gratuluju.