Králíček a peřiny - pomoc

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.1.2017 00:14
misa289

XXX.XXX.161.31

Zdravím, není to tak dávno, co jsem si pořídila domů ušáka. První dny jsem si ho brávala do postele, no teď toho nesmírně lituji. Králíček při první příležitosti postel počůrá a ještě musím sbírat bobky. Nevím co s tím smajlík Postel mám hodně nízkou, takže si na ni sám vyskočí. Nevím jak jej to odnaučit :/ Prosím o radu.

19.1.2017 10:28
rapotacka11

XXX.XXX.32.55

Nevím jak jej to odnaučit :

Proč ?
Snadnější bude si na to zyknout .

19.1.2017 15:27
usaci

XXX.XXX.38.186

Nepouštěj králíčka delší dobu do postele. Jakmile na postel vyskočí, tak ho shoď. Až si najde jiné místo k močení (nejlépe v kleci), tak ho můžeš přestat omezovat.

Může to trvat velmi dlouho, třeba rok. Nechávej ho hodně času v kleci, aby si v ní umístil WC. Musí si ho vytvořit sám, a pak ho bude používat pravidelně.

21.1.2017 11:38
misa289

XXX.XXX.161.31

Místo na močení v kleci už má, dala sem mu tam pochopitelně i záchůdek. Nevím proč chodí čůrat do peřin, ale děkuju za radu :).

28.1.2017 11:14
Edánek

XXX.XXX.136.231

misa289 napsal(a):
Místo na močení v kleci už má, dala sem mu tam pochopitelně i záchůdek. Nevím proč chodí čůrat do peřin, ale děkuju za radu :).

...našim králíkům vyhovoval a vyhovuje velká záchod - pro kočky s kočičím kočkolitem, naučili se všichni - samci i samice, nikdy problém,...ještě mně napadlo - kastrace, jeden z králíků chodil označkovávat roh postele, ale dělal by to asi kdyby v těch místech bylo cokoli - jinak čistotu dodržovali všichni...

29.1.2017 15:37
misa289

XXX.XXX.161.31

No, bohužel mi nezbylo nic jiného, než peřiny nechávát mimo místnost, když je puštený. Od té doby klid a chodí čůrat na záchod. Postel nepočůrá, jen peřiny

Přidejte reakci

Přidat smajlík