bob48

XXX.XXX.127.60
Zdravím. Chtěl jsem se zeptat jestli nemáte někdo zkušenost s tetovacimi klesti od Drimla.Mají pismena i číslice složená z více tenšich jehel než tomu bylo u starých kleští, kde jehly byly silnější.Jak je to s vtiranim barvy a viditelnosti tetování? Děkuji.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Mám tetovací čísla od Drimla, kleště mám staré.Na tetování požívám smíchanou tetovací barvu s tuší, namažu ucho propíchnu, vetřu.Mám tři plemena u Havan a Třísláků bez problémů, u Aljašek to někdy časem bývá méně čitelné.
Chovatel Lada

XXX.XXX.97.68
Já požívám na tetování králíků tetovací pastu RAIDEX zelenou,
tetování je krásně čitelné, já králíka otetuji a vetřu barvu do ucha...
bob48
napsal(a):
Zdravím. Chtěl jsem se zeptat jestli nemáte někdo zkušenost s tetovacimi klesti od Drimla.Mají pismena i číslice složená z více tenšich jehel než tomu bylo u starých kleští, kde jehly byly silnější.Jak je to s vtiranim barvy a viditelnosti tetování? Děkuji.
Přešel jsem na používání těch nových jak píšete a jsem spokojen. Jsou lepší než ty staré.
bob48

XXX.XXX.127.60
Momu se zeptat jakou používáte tetovaci barvu a jaké plemeno chováte?Případně v jakem staří tetujete ?
bob48
napsal(a):
Momu se zeptat jakou používáte tetovaci barvu a jaké plemeno chováte?Případně v jakem staří tetujete ?
Používám barvu co je v nabídce od Drimla roll-on,
tetovat by se dle reg. řádu mělo do tří měsíců.
S viditelností čísel je to podle mě úplně stejné (střídám staré kleště na velké a malé na zakrslíky - co popadnu, s tím jedu tetovat),
Možná jediný rozdíl vnímám v tom, že mně se líp drží ty malé zakrsličí a udělám s nima víc králíků, aniž by mě bolela ruka.
MarfCZ

XXX.XXX.89.231
Dobrý den,
nemáte někdo zkušenosti s touto sadou tetovacích leští?Postačí nebo musím něco dokoupit? https://www.driml-napajecky.cz/cz/kralici-mysi-cincily/tetovani/tetovaci-sada-4-mm-kazeta-kleste-3x-sada-cisel-0-9-znaky-s-k-p-c-barva-desinfekce-10974.html.
MarfCZ
napsal(a):
Dobrý den,
nemáte někdo zkušenosti s touto sadou tetovacích leští?Postačí nebo musím něco dokoupit? https://www.driml-napajecky.cz/cz/kralici-mysi-cincily/tetovani/tetovaci-sada-4-mm-kazeta-kleste-3x-sada-cisel-0-9-znaky-s-k-p-c-barva-desinfekce-10974.html.
Mám a jsem spokojená. Velké a střední teda tetuju 7mm, ale viděla jsem i 4 a šlo to, jen člověk musel trochu přemýšlet, kam to cvakne, jsou prostě drobnější. Také mi nějaký mužský říkal, že mu jdou blbě do ruky.
awake
napsal(a):
Tetovací barva - pokud budu tetovat během cca. půl roku (+- 20 - 40 králíků) a potom cca. půl roku ne, jakou barvu použít aby nevyschla?
Awake, mám ten roll-on, myslím, že jednu barvu jsem dokupovala novou, ale druhou mám už 8-9 let, a to jsem ztratila víčko! Oplachuju vodou tu kuličku, jinak bez údržby.
kachna
napsal(a):
Awake, mám ten roll-on, myslím, že jednu barvu jsem dokupovala novou, ale druhou mám už 8-9 let, a to jsem ztratila víčko! Oplachuju vodou tu kuličku, jinak bez údržby.
Díky za tip, já jsem právě z obavy, že brzy vyschne, ten roll-on nekoupila Asi se s ním dělá líp, než s tou tubou, že?