Rabbitsfarm
XXX.XXX.62.5
Pozna kralik-samec pohlavi druheho?Dnes jsem dal k sobe dva kraliky, o jednom vim, ze je samec, ten druhy nevim, ale samec na nej skakal.Myslite ze je mozne aby skakal na samce?poznaji to kralici?
Uživatel s deaktivovaným účtem
Rabbitsfarm
napsal(a):
Pozna kralik-samec pohlavi druheho?Dnes jsem dal k sobe dva kraliky, o jednom vim, ze je samec, ten druhy nevim, ale samec na nej skakal.Myslite ze je mozne aby skakal na samce?poznaji to kralici?
Proč k sobě dáváte dva králíky, když ani nepoznáte pohlaví?
U dospělého zvířete je to primitivní. Má koule = samec. Nemá koule = samice.
neregistrovaná222
XXX.XXX.68.81
Rabbitsfarm
napsal(a):
Niekedy skáče aj samica na samca, ale samec ju potom "prebije" :-P.
A honia sa medzi sebou aj králici rovnakého pohlavia. Takže určite by som to nepovažovala za pomôcku pri určovaní pohlavia.
neregistrovaná222
XXX.XXX.68.81
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.14.213
xchipsy
napsal(a):
Odborník žasne, laik se diví... Co všechno je dnes už v chovatelství možné... Už jen aby se tu objevil dotaz typu Dnes mi králík udělal hromádku sena a něco se v tom hýbe - může to být vetřelec?...
Zdravím, nepochopil som to nejako, dal ich iba do spoločného koterca bez úmyslu na párenie, či ako? Inak pri koy kaproch by som sa mu ani nečudoval že nevie určiť pohlavie.Pri králičkoch to je myslím, veľmi dôležité, priam životne! Neskúša nás nie je to ten viacnickový, ja mu dám plus za dobrý príspevok. Inak ten príspevok o dvojitej brezosti, klobúk dole moja úcta.Ja si myslím že veľa vecí je možných, len sú akosi mimo chápania človeka. No nikdy netvrdím že čo som nevidel nejestvuje !
Rabbitsfarm
XXX.XXX.62.5
Ty vis opravdu vsechno...
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.16.9
Rabbitsfarm
napsal(a):
Ty vis opravdu vsechno...
Priaťeľu, ak je to na mňa ta ja chovám aj kaprov aj králikov a na rozdiel od teba ich netrápim! Neviem všetko, Vždy hľadám chybu v prvom rade u seba, tak sa tu zbytočne nezosmiešňuj.Pekný deň.