Pozna kralik pohlavi u druheho?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Rabbitsfarm

7.3.2017 18:17
Rabbitsfarm

XXX.XXX.62.5

Pozna kralik-samec pohlavi druheho?Dnes jsem dal k sobe dva kraliky, o jednom vim, ze je samec, ten druhy nevim, ale samec na nej skakal.Myslite ze je mozne aby skakal na samce?poznaji to kralici?

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.3.2017 18:26
Uživatel s deaktivovaným účtem

Rabbitsfarm napsal(a):
Pozna kralik-samec pohlavi druheho?Dnes jsem dal k sobe dva kraliky, o jednom vim, ze je samec, ten druhy nevim, ale samec na nej skakal.Myslite ze je mozne aby skakal na samce?poznaji to kralici?

Proč k sobě dáváte dva králíky, když ani nepoznáte pohlaví?

U dospělého zvířete je to primitivní. Má koule = samec. Nemá koule = samice.

neregistrovaná222

7.3.2017 18:30
neregistrovaná222

XXX.XXX.68.81

Rabbitsfarm napsal(a):

Niekedy skáče aj samica na samca, ale samec ju potom "prebije" :-P.
A honia sa medzi sebou aj králici rovnakého pohlavia. Takže určite by som to nepovažovala za pomôcku pri určovaní pohlavia.

7.3.2017 20:31
xchipsy

XXX.XXX.142.1

Odborník žasne, laik se diví... Co všechno je dnes už v chovatelství možné... Už jen aby se tu objevil dotaz typu Dnes mi králík udělal hromádku sena a něco se v tom hýbe - může to být vetřelec?...

7.3.2017 21:24
borax

XXX.XXX.45.170

xchipsy napsal(a):
Odborník žasne, laik se diví... Co všechno je dnes už v chovatelství možné... Už jen aby se tu objevil dotaz typu Dnes mi králík udělal hromádku sena a něco se v tom hýbe - může to být vetřelec?...

A dá si nick rabitsfarm!
To je fakt úsměvné!

Neregistrovaný uživatel

7.3.2017 21:33
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.14.213

xchipsy napsal(a):

Zdravím, nepochopil som to nejako, dal ich iba do spoločného koterca bez úmyslu na párenie, či ako? Inak pri koy kaproch by som sa mu ani nečudoval že nevie určiť pohlavie.Pri králičkoch to je myslím, veľmi dôležité, priam životne! Neskúša nás nie je to ten viacnickový, ja mu dám plus za dobrý príspevok. Inak ten príspevok o dvojitej brezosti, klobúk dole moja úcta.Ja si myslím že veľa vecí je možných, len sú akosi mimo chápania človeka. No nikdy netvrdím že čo som nevidel nejestvuje !

Rabbitsfarm

7.3.2017 22:24
Rabbitsfarm

XXX.XXX.62.5

Ty vis opravdu vsechno...

Neregistrovaný uživatel

8.3.2017 12:00
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.16.9

Rabbitsfarm napsal(a):
Ty vis opravdu vsechno...

Priaťeľu, ak je to na mňa ta ja chovám aj kaprov aj králikov a na rozdiel od teba ich netrápim! Neviem všetko, Vždy hľadám chybu v prvom rade u seba, tak sa tu zbytočne nezosmiešňuj.Pekný deň.

Přidejte reakci

Přidat smajlík