Ochrnuté zadní končetiny

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.3.2017 09:25
jitka1

XXX.XXX.166.84

Hezký den. Včera při čištění kotců jsem měla dvouměsíční prťata v pohodě, stejně tak i při večerním krmení. Ale dnes ráno jedno z prťat zdní nohy tahá za sebou. Dostane se z toho nebo jej mám utratit. Nikde jsem podobné téma nenašla. Moc děkuji za odpovědi.

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.3.2017 09:39
Uživatel s deaktivovaným účtem

jitka1 napsal(a):
Hezký den. Včera při čištění kotců jsem měla dvouměsíční prťata v pohodě, stejně tak i při večerním krmení. Ale dnes ráno jedno z prťat zdní nohy tahá za sebou. Dostane se z toho nebo jej mám utratit. Nikde jsem podobné téma nenašla. Moc děkuji za odpovědi.

Nedostane, utratit.

králíci mají strašně křehkou páteř a suverénně nejčastější příčinou ochrnutí u nich je poranění míchy a to nerozchodí nikdo.

13.3.2017 07:36
jitka1

XXX.XXX.166.84

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Nedostane, utratit.

králíci mají strašně křehkou páteř a suverénně nejčastější příčinou ochrnutí u nich je poranění míchy a to nerozchodí nikdo.

Moc děkuji za odpověď, ale přesto bych ráda věděla jak si mohl poranit páteř. Do jeslí se nedostanou, protože po naplnění jeslí (mám plnění ze strany) toto zakrývám, aby se do nich prťata nedostala. Dřív se mě stalo, že tam vlezla a pravděpodobně pak jim tlapka uvízla v mezeře a došlo ke zranění.

Přidejte reakci

Přidat smajlík