veronikasl

XXX.XXX.152.242
Dobrý den prosím vás co by mohla být naše sněhulka za rasu máme ji ze zverimexu a tem pouze řekli že zakrslý králík a víc prí neví. Předem všem děkuji za odpovědi.
kely88

XXX.XXX.186.158
To bude asi nejaký kríženec, popípadne zakrslý strakáč menej výraznej farby, ale asi to bude ten kríženec. Inak je velmi pekný.
veronikasl

XXX.XXX.152.242
Dekuji je to mazlík
kely88

XXX.XXX.186.158
:) Nezáleží na plemene, ale hlavne že je to mazlík a máte ho radi.
veronikasl

XXX.XXX.152.242
Tak samozřejmě nezáleží zda je čistokrevná jen mě to zajímalo že takovouto řasu jsem ještě nevidela. Je to náš mazlík kterého máme rádi a je to člen rodiny.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.103
Já se zase setkávám s tím, že ode mne kupují lidé francouzské berany, jako mazlíky do bytu. Úplně si to neumím představit, ale nestalo se mi to jen jednou. Samozřejmě jsem upozornil na skutečnost, že se nejedná o zakrslíka, ale to si zájemci uvědomovali.
veronikasl

XXX.XXX.152.242
Já mám doma celkem měla celkem tři králíčky dva zakrslí beraní a tuto a všechny jsme milovali stejně. Bohužel beraní samička nám letos zemřela a to jsme ji jako malou zachránili veterinář už myslel že ji budem muset uspat nejedla nám, nepila, nejaky virus ji napadl nervovou soustavu skoro dva měsíce jsme jezdili deně na veterinu ale nevzdali jsme to a nakonec přežila a dožila se 7 let. jsou to živí tvorové kteří si zaslouží stejnou lásku jako lidi.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.103
Nezlobte se, ale zase tak bych to vážně neviděl. Člověk je člověk a zvíře je zvíře. To by měl člověk rozlišovat. Mám zvířata rád, nedělá mi dobře jim ubližovat, ale rozhodně mám pevnou hranici mezi zvířetem a člověkem. Zabít králíka podle mně rozhodně není hřích, pokud to neděláme pro zábavu, zabít člověka je trochu něco jiného. Docela mi vadí, když člověk staví zvíře na vlastní úroveň. Lidského života by jsme si měli vážit sakra víc, než zvířecího.