Chov králíků, farma.

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.4.2017 10:31

Dobrý den,
hledám údaje pro svou seminární práci, psala jsem několika chovatelům králíků, kteří mi nebyli schopni poskytnout žádná data. Sháním nějakého chovatele, který by mi byl ochotný sdělit něco o tom, jak to u něj vypadá, kolik má zvířat a podobně. A dále pak tu finanční stránku (jedná se o předmět ekonomika zemědělství). Takže veškeré náklady a příjmy. Děkuji.

pepazdepa

9.4.2017 13:46
pepazdepa

XXX.XXX.4.18

Toto Ti děvčátko nikdo asi neřekne.

9.4.2017 13:48
jardagin

XXX.XXX.25.15

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Dobrý den,
hledám údaje pro svou seminární práci, psala jsem několika chovatelům králíků, kteří mi nebyli schopni poskytnout žádná data. Sháním nějakého chovatele, který by mi byl ochotný sdělit něco o tom, jak to u něj vypadá, kolik má zvířat a podobně. A dále pak tu finanční stránku (jedná se o předmět ekonomika zemědělství). Takže veškeré náklady a příjmy. Děkuji.

Pokud by jste psal nebo psala seminarku, tak se představíte pod jmenem a ne pod nickem.Určitě vam nikdo neřekne tyto informace.

9.4.2017 13:50

K čemu tady asi bude jméno a příjmení, to si můžu vymyslet. Dá se komunikovat i přes email, ale to je jedno. Díky za přínosné reakce. Pokud k tomu nic nemáte, laskavě nekomentujte. Díky.

pepazdepa

9.4.2017 13:55
pepazdepa

XXX.XXX.4.18

Citronka může být spolupracovnice Babiše a sonduje možnosti zavedení Králičí daně. Na bílé bude vyšší.

9.4.2017 14:02
jardagin

XXX.XXX.25.15

Ou vy jste drsnak. jde o to třeba si ověřit jestli je to pravda a ne sbíraní info o farmařích. mě psalo na toto tema více lidí a vždy to bylo na email a tel.

pepazdepa

9.4.2017 14:22
pepazdepa

XXX.XXX.4.18

Je to samozřejmě jen nadsázka a pokus o vtip.
Ovšem je fakt, že když takto nějak nasbírané a tudíž neověření informace se objeví v nějaké disertačce, můžou být někdy použity jako fakta a je jen otázka času kdy je nějakej chytrolín použije.
Při tom stačí si ověřit co stojí žrádlo, co stojí technologie, a sám si zkusit kolik času je potřeba k obhospodaření, že.
No nevím za kolik se vykupují živý králíci, ale dá se z inzerátu zjistit, jak si je lidé prodávají.
A mnohdy přijde k tomu, že nula s nulou pojde a to nehovořím o případné kokci, entero a nedej bože mor.

Pěkný den

.

9.4.2017 20:48
.

XXX.XXX.225.138

Veškeré náklady a příjmy.

.

9.4.2017 20:49
.

XXX.XXX.225.138

To mě pobavilo asi nejvíce

9.4.2017 21:03

Mrzí mě, že jsem přidala příspěvek na takovou stránku, kde je takový úzký okruh idiotů. Dík za pomoc.

9.4.2017 21:13

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Mrzí mě, že jsem přidala příspěvek na takovou stránku, kde je takový úzký okruh idiotů. Dík za pomoc.

Ale no tak. nedivte se, když se anonymně ptáte na informace, které se veřejně prostě nesdělují. až budete jednou třeba podnikat, tak pochopíte.

9.4.2017 21:18
mustela.erminea

XXX.XXX.236.1

Zdravím Vás,

veškeré náklady a příjmy zdokumentované nemám, i když cirka vím, že jsem, co se výstavního chovu týká, v mínusu, takže nevím, zda mohu být nápomocna. Pokud byste měla zájem, můžete se na mě obrátit... Pokusit se poradit mohu...

Přidejte reakci

Přidat smajlík