Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Tery 20

12.4.2017 16:23
Tery 20

XXX.XXX.155.194

Dobry den, nevíte někdo do kdy se může pripoustet samice králíka (rasa Teddy)?, jde mi o její zdraví, jestli to třeba uz pak neni nebezpečné. Nikde jsem se o tom nedocetla. Děkuji za odpověď.

12.4.2017 18:52
mustela.erminea

XXX.XXX.236.1

Asi jste moc nehledala... Od 6 měsíců. Nejlépe vůbec. K čemu? KDYŽ JICH JE NADBYTEK? Aby bylo možné PRODÁVAT mláďata jako živé hračky dětičkám, co si právě zapískly a za měsíc je to přestane bavit, nebo králíček do té doby zdechne?

Za mě - Ne!

Tery 20

12.4.2017 19:39
Tery 20

XXX.XXX.155.194

Ptala jsem se do jakého veku, ne od kdy. A takovým detickam, jak píšete je rozhodne nedávám. Všichni moji králíčci odcházejí do milujících rodin se všemi instrukcemi, jak se o kralicky správně starat. A rozhodně nejsem ta, která kralicky připouští 4x do roka za účelem výdělku.

12.4.2017 19:48
mustela.erminea

XXX.XXX.236.1

Tery 20 napsal(a):
Ptala jsem se do jakého veku, ne od kdy. A takovým detickam, jak píšete je rozhodne nedávám. Všichni moji králíčci odcházejí do milujících rodin se všemi instrukcemi, jak se o kralicky správně starat. A rozhodně nejsem ta, která kralicky připouští 4x do roka za účelem výdělku.

Jinými slovy, již produkujete mláďata aniž byste věděla, od kdy můžete zapustit samici?
A tu "milující rodinu" identifikujete na základě čeho?

Tery 20

12.4.2017 20:10
Tery 20

XXX.XXX.155.194

Znovu pisu do jakého veku samice ne od jakého ! Ptám se slušně, takže předpokládám slušnou odpověď, ne nějaké moralizovani od člověka, který me nezná a ani neumí číst. A milující rodinu identifikuju na základě toho, ze ty rodiny znam osobně. A ty které ne tak jsem s nimi v kontaktu a posílají mi fotky a tak dále. Proto prosím jestli neznáte odpověď na moji otazku, neodpovidejte. A jestli vám přijde lepší chovat kraliky na maso a zrát je než je chovat jako mazlíčky, tak pak asi neni něco v pořádku.

Sally901

12.4.2017 20:40
Sally901

XXX.XXX.140.67

mustela.erminea napsal(a):
Asi jste moc nehledala... Od 6 měsíců. Nejlépe vůbec. K čemu? KDYŽ JICH JE NADBYTEK? Aby bylo možné PRODÁVAT mláďata jako živé hračky dětičkám, co si právě zapískly a za měsíc je to přestane bavit, nebo králíček do té doby zdechne?

Za mě - Ne!

Tak pani sa pýtala do jakého veku sa može pripúštat a nie od kedy. Príde vám snáď zlé, keď chcú mať malých zakrslíkov?

Aby bylo možné PRODÁVAT mláďata jako živé hračky dětičkám, co si právě zapískly a za měsíc je to přestane bavit, nebo králíček do té doby zdechne?

A pani povedala, že ich predáva ľuďom, ktorých pozná alebo cudzím a posielajú si fotky a píšu si ako sa králiček má? Prídeme vám na tom niečo zlé, Vy si ako myslíte, že ich chce tie mladé mať len preto aby ich mohla predávať? To je už jej vec, ale ako každý človek može chovať králikov, zakrslích ako domácich miláčikov alebo mastné plemená na chov a mäso či už aj králiky na výstavy atď. Veď vy sám chováte králiky a predávate ich, máte ich aj na výstavy a prečo by pani nemohla mať malých teddy králičkov? A to je jej vec komu ich predá, normálny človek ich predá ľuďom, ktorí sú schipní sa o králika postarať aby mu bolo čo najlepšie, tak nechápem čo vy na tom nechápete a len kritizujete ľudí?

A ešte sa vrátim k veci. Najprv si dobre prečítajte čo človek napíše a až potom píšte svoj názor na danú vec. A diskuze jsou tu na to, aby sa ludia pýtali, keď niečo neveia a potrebujú pomoct a nie aby tu ludia kritizovali ľudí, čo sa chcú len niečo spýtať.

12.4.2017 21:06
mustela.erminea

XXX.XXX.236.1

Jo tak sorry, pro mě DO kdy, nebo OD kdy není celkem až tak podstatný rozdíl. Podstata je stejná. Takže opakuji. Nejlépe vůbec!

Jinak věřte, že kdybych chěla odpovídat neslušně, vypadalo by to úplně jinak. Pro mě je zase neslušné mluvit o konzumaci králíčího masa jako o "žraní" králíků.

A upřímně, radši králíka "sežeru", páč to je koloběh přírody, než abych ho dala děcku jako hračku. A že DRTIVÁ VĚTŠINA zakrslíků jako hračka k děckám putuje, o tom snad není sporu. A jak si děti "hrají" se zvířátky to znám taky. Viděla jsem to nesčíslněkrát. A děti znám velmi dobře. Osobně bych to zvířátko - hračka pro děti být nechtěla.

A chcete znát konkrétní případy, jak si děti "hrají s milovanými králíčky"? Třeba je mačkají a radují se, jak králíček kvičí bolestí. Nebo je vláčí v postrojku po zádičkách... atd. atd. Ostatně asi to většina zná i u ostatních mláďat. Takže opět za mě: Zvíře není hračka pro děcko.

Neregistrovaný uživatel

12.4.2017 21:38
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.109.163

Dámy a páni sme v sekcii Králici už sa to tu pár krát riešilo, že viacerých Teddy nezaujímajú! Pre Tery20, áno aj tedy je králik, no len robíte z nich hračky! A to je dosť vzdialené serioznemu chapaniu chovateľov ktorý do tejto sekcie chodia. Musím sa aj ja pridať na stranu Mustely, tiež denne v 5,00 ráno vstávam a idem krmiť a potom letím do práce.Ale odpoviem vam, pripušťajte dokiaľ to samička vydrží, len nech je tých= Milujúcich rodín čo najviac. Však skúsenosťami sa človek učí, potom nám poradíte. Veľa šťastia.

13.4.2017 13:05
JanaKostelec

XXX.XXX.117.11

Proč Tery 20 a Sally901 nemají profil? Jsou to, dle mne, anonymové, trollové povětšinou. Nebo jedna osoba pod více profily. Většinou se záhadnou motivací ke kladení dotazů.

Sally901

13.4.2017 13:54
Sally901

XXX.XXX.246.73

A vadí vám snáď že nemám profil? A nie som tá istá osoba takže sem prosím nepíšte nezmysli.
Ja som len písali lebo paani mustela napísala to čo napísala, tak som odpísala.

Přidejte reakci

Přidat smajlík