Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.4.2017 16:00
Avyya

XXX.XXX.53.204

Dobrý den, uvažují o koupi zakrslého Králíčka, mám ovšem pár otázek.
V knize jsem se dočetla, že pro králíčky není vhodné být sami, ale že dohromady může být jen vykastrovaný páreček (samec+samice). Přesto vídám králíčky nevykastrované i s opačným pohlavím a to i ve velkých skupinách. Chci se tedy zeptat: mohu mít dva samce v jedné králíkárně? K čemuž se váže i další otázka: Chci mít králíčka v králíkárně (která bude samozřejmě dostatečně velká), ale ne na zimu, protože by to nezvládl. Jak je tedy na zimní odbdobí zvyknout být vevnitř? Nechci, aby se jim udělala zimní srst a oni následně měli problémy díky teplotě.
Předem děkuji za odpovědi

22.4.2017 10:16
awake

XXX.XXX.115.235

Proč by králík nemohl být venku v zimě, když mu naroste srst na zimu?
Pokud má někdo pár nekastrovaných králíků pohromadě, může se dočkat tak každý měsíc nových mladých.
Králík může žít normálně sám. K životu nepotřebuje nutně ještě jednoho králíka. Pokud chcete mít dva, záleží jestli si spolu sednou. Měla jsem spolu matku a dceru a po 6ti měsících jsem je musela oddělit.

Tessouš

22.5.2017 15:22
Tessouš

XXX.XXX.158.94

Já mám 2 samce v králíkárně, ale záleží na tom, jakou mají osobnost, protože když je jeden dominantní a jeden takový ten, zelenáč, ´´ tak je to pak docela problém...

Řešila jsem to tak, že spolu nejdřív běhali po zahradě, potom ve výběhu a nakonec se snesli i v kotci, ale chtělo to čas...

Přidejte reakci

Přidat smajlík