Ahoj,
jelikož se tu řeší samá vážná témata (plachost, zranění,...) chtěla bych náladu trošku odlehčit. Myslím, že tohle téma by bylo fajn i pro výměnu zkušeností a nápadů, tak se tu prosím nehádejte
Pochlubte se jak chováte své zakrslé miláčky. Doma x venku, klec x králíkárna (rozměry), jídelníček, denní režim, jaké plemeno máte, atd.
Myslím, že by to pak mohlo pomoci i jako podklad pro začátečníky.
Ahoj,
máme doma přes rok starého zakrslého kastorexe a je to číslo.Odmítá pít vodu z napáječky a mít seno v jesličkách.Když ho dám do jeslí tak ho okamžitě předníma packama vyhrabe a na zemi si ho vklidu přebere.Takže jsem mu vyrobil dřevěnou bednu a do ní dostane seno a muže se v něm přehrabovat dle libosti.
Králíka máme v kuchyni protoe je to jediný pokoj na severní stranu a on nám zabavil židli a udělal si z ní rozhlednu.Když je noci puštěný tak chrní na židli a přes poledne chrní pod ní.
Jinak jsme upustili od všech klecí a vyrobil jsem mu v rohu ohrádku 1,25x1m.Na zdi v zadu má nalepenou dlažbu aby to chladilo a dobře s umývalo a zbytek je z borovice.4asem mu ještě přidělám domek na zdi a troch výše aby měl rozhled
Přikládám pár fotek...
Jo a nedávno jsem potřeboval vyfotit kvůli reklamace balíček z číny a tak jsem si ho položil na zem vytáhl foťák a vyfotil-no a mám vyfocen balíček a hlavu od králíka