Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Tukan 1

23.5.2017 22:22
Tukan 1

XXX.XXX.168.105

Zajímalo by mně, co znamená výpis předků u neuznaného plemene. Vždytˇ nejsou tetováni. Sám vlastním jednu takovou samici s rádoby rokmenem, a to si každý může napsat co chce. Jestli se mýlím, tak prosím o objasnění.

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.5.2017 22:25

Tukan 1 napsal(a):
Zajímalo by mně, co znamená výpis předků u neuznaného plemene. Vždytˇ nejsou tetováni. Sám vlastním jednu takovou samici s rádoby rokmenem, a to si každý může napsat co chce. Jestli se mýlím, tak prosím o objasnění.

Výpis předků neznamená nic ani u uznaného plemene.

je to prostě něco, co si holčičky napíšou doma na tiskárně a větší hodnotu než ten papír samotný to nemá.

23.5.2017 22:44
Tukan 1

XXX.XXX.168.105

Děkuji, samozřejmě vím že u uznaných plemen jde o PP. Sám chován zakrslé kastorexe. Možná proto mně trošku irituje to VP.

Hodnota vs. Smysl

23.5.2017 22:53
Hodnota vs. Smysl

XXX.XXX.169.241

Ale tak na druhou stranu zase já se také ptám alespoň na to od koho má chovatel od kterého něco beru rodiče toho co beru? A prostě tu informaci vezmu tak jak je. I tak se kolikrát stane, že člověk zjistí že si přitáhl něco se společnými předky či geny díky společné krvi. A kolikrát to ani nezjistí asi lepší nevědět.

24.5.2017 09:41
karo2702

XXX.XXX.172.116

To ano, ale VP nekontroluje žádná organizace. To si můžu vymyslet pro králíka taky cokoliv a vytisknout a nikdo nezjistí, že je to lež.

24.5.2017 10:34

karo2702 napsal(a):
To ano, ale VP nekontroluje žádná organizace. To si můžu vymyslet pro králíka taky cokoliv a vytisknout a nikdo nezjistí, že je to lež.

Hlavně i když to není lež, králík s vp neprochází žádným posouzením kvalit. takže k čemu přesně je dobré, že "vím", že rodiče králíka jsou jahůdka z krásné chaloupky a honzíček od mrkvičky? mohou to být přerostlé hydry nebo chcípáčci s předkusem, a nevím nic.

5.6.2017 22:21
awake

XXX.XXX.115.235

Tedíci s výpisem předků se normálně vystavují na výstavě. Musí mít doporučení do chovu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík