Tukan 1

XXX.XXX.168.105
Zajímalo by mně, co znamená výpis předků u neuznaného plemene. Vždytˇ nejsou tetováni. Sám vlastním jednu takovou samici s rádoby rokmenem, a to si každý může napsat co chce. Jestli se mýlím, tak prosím o objasnění.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Tukan 1
napsal(a):
Zajímalo by mně, co znamená výpis předků u neuznaného plemene. Vždytˇ nejsou tetováni. Sám vlastním jednu takovou samici s rádoby rokmenem, a to si každý může napsat co chce. Jestli se mýlím, tak prosím o objasnění.
Výpis předků neznamená nic ani u uznaného plemene.
je to prostě něco, co si holčičky napíšou doma na tiskárně a větší hodnotu než ten papír samotný to nemá.
Hodnota vs. Smysl

XXX.XXX.169.241
Ale tak na druhou stranu zase já se také ptám alespoň na to od koho má chovatel od kterého něco beru rodiče toho co beru? A prostě tu informaci vezmu tak jak je. I tak se kolikrát stane, že člověk zjistí že si přitáhl něco se společnými předky či geny díky společné krvi. A kolikrát to ani nezjistí asi lepší nevědět.
Uživatel s deaktivovaným účtem

karo2702
napsal(a):
To ano, ale VP nekontroluje žádná organizace. To si můžu vymyslet pro králíka taky cokoliv a vytisknout a nikdo nezjistí, že je to lež.
Hlavně i když to není lež, králík s vp neprochází žádným posouzením kvalit. takže k čemu přesně je dobré, že "vím", že rodiče králíka jsou jahůdka z krásné chaloupky a honzíček od mrkvičky? mohou to být přerostlé hydry nebo chcípáčci s předkusem, a nevím nic.