Spartakus
XXX.XXX.54.254
Dobrý den
Zajímá mě Váš nazor ať jste kdokoli
Mám objednané u jednoho chovatele dva tříměsíční BOČI
Cena 700 za kus.(před tetováním)
Po tetování se zvedla behěm 14 dnů cena na 1000 kč.
Zajímá mě jaký na to máte názor když se dva dohodnou na jedné ceně a za 14
dní je cena jiná
Mám je odebrat nebo NE
Děkuji za vaše názory.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Záleží na tom, o co vám jde, o cenu či kvalitní zvíře, jak moc je chcete či potřebujete.To za vás nikdo nerozhodne.Za sebe mohu napsat, pokud by to byli kvalitní jedinci o které opravdu stojím do svého chovu, koupila bych si je.
napsal(a):
Záleží na tom, o co vám jde, o cenu či kvalitní zvíře, jak moc je chcete či potřebujete.To za vás nikdo nerozhodne.Za sebe mohu napsat, pokud by to byli kvalitní jedinci o které opravdu stojím do svého chovu, koupila bych si je.
Souhlasím s Vámi, ale ve třech měsících se toho ještě moc nepozná.
burgund6
napsal(a):
Souhlasím s Vámi, ale ve třech měsících se toho ještě moc nepozná.
Ano to je fakt, ale bylo to myšleno celkově, třeba se mně líbí původ, ale i typ už je vidět, u kvality srsti a barvy to u mých plemen už je horší poznat.
Za tříměsíčního je to moc.
Spartakus
napsal(a):
Dobrý den
Zajímá mě Váš nazor ať jste kdokoli
Mám objednané u jednoho chovatele dva tříměsíční BOČI
Cena 700 za kus.(před tetováním)
Po tetování se zvedla behěm 14 dnů cena na 1000 kč.
Zajímá mě jaký na to máte názor když se dva dohodnou na jedné ceně a za 14
dní je cena jiná
Mám je odebrat nebo NE
Děkuji za vaše názory.
Vy jste měl domluvené mladé bez registrace za 700 a po zaregistrování se cena zvedla na 1000?
Pokud máte s belgičákama zkušenost dá se to vzít. Nemyslím s ohledem na cenu ale stáří. Důležité je vidět co kupujete a nebrat je za každou cenu. Pokud je potřebujete do chovu a nebo jen z rozmaru je na Vás jestli za to stojí. Bohužel tak jako u jiných netradičních barevných rázů jsou lidé schopní dělat psí kusy jen pro zisk ale naštěstí jsou taky chovatelé kde se dá sehnat slušný materiál.
Před koupí mrkněte na rodiče. Musí se to líbit Vám.
Pokud prodávající zvýšil cenu může to být zvýšeným zajmem, ale třeba to jen zkoušel. Cena bývá i u takových prcků vyšší, vzhledem k barevnému rázu a věřte že 1000 není moc.
Přeju šťastný výběr.
tisek11
XXX.XXX.224.157
Ahoj, tetování stojí řádově 30kč ks nevidím důvod navýšení dohodnuté ceny. Je jen na Vás, jak se zachováte, zda koupíte či ne.
tisek11
napsal(a):
Ahoj, tetování stojí řádově 30kč ks nevidím důvod navýšení dohodnuté ceny. Je jen na Vás, jak se zachováte, zda koupíte či ne.
Tak já mám tetování zdarma, ale musím kvůli tomu jet 18 km tam a 18 zpět (v naší organizaci). Dřív (když jsme ještě neměli kleště na zakrslíky) jsem tetovala 53 km daleko.
Možná by stálo za to se zeptat, proč se cena navýšila.
Moona
XXX.XXX.25.50
Měl Vás o tom informovat, že se po tetování cena zvedna..ale nevidím v tom problém o tetované BOči je zájem, a ´když vezmu v potaz plemeno, barevný ráz a tetování ("doklad o tom, že si nepřiveze křížence") tak je cena adekvátní.
Dnes za BO vydává každý kde jakého křížence, proto je zájem o ty tetované..