Nyla
XXX.XXX.151.0
Je noc spíše ráno(1h) a vytáhla jsem si králíčka, že se s nim pomazlím a půjdu spát. Šla jsem si ještě k tomu hned vedle do ledničky a králíček začal nějak divně stát. Skoro až ležel. Vím že to dělají zajíci když chtějí vyběhnout. Utikal hrozně rychle po místnostech jako by mu fakt hráblo. pak si vlezl pod stul a dupnul si a fakt jako ránu.tak jsem ho popadla jakože co dělá?! A on začal byť hrozně napjatý rychle se ohlížel. Hrozně rychle dýchá. Před chvílí jsem si ho vzala k sobě a uklidnila ho sám se aji mačkal ke mně. Fakt nevím co Mu je. Prosím jestli se vám něco takového stalo dejte mi vědět. Nemám žádné jine zvířátko.vypadá to jako by zahlédl něco paranormálního.
Jak teď byli v ČR ty přívalové deště, tak jsem kontrolovala králíky častěji, protože takhle u nás ještě nikdy nepršelo. Déšť je děsil jak bubnoval do všeho kolem a také lítali po kotci jako střely. Já jim nakoukla do konce (je tam 8 dvouměsíčních ušáků) a oni divočili ještě víc. Pak mi došlo, že mám na hlavě prši-klobouk a toho se bojí. Také lítali a dupali jinak jsou vymazlení. Prostě se polekali.
Normálně si mě králíci nevšímají a jsou v klidu, ale když jdu ráno po třetí - tedy ještě skoro za tmy - do lesa a projdu kolem králíkárny, taky lítají jak splašení. Prostě se leknou. S dupáním je to jak který, třeba samec Vss je dupal pořádný (když se mu něco nezdá, ne že by dupal pořád , zatímco třeba samice Čv je salám a nic ji nerozhodí...
Uživatel s deaktivovaným účtem
Když tak čtu tohle druhé vlákno, tak ti doporučuju míň sledovat králíka a jít dělat něco užitečného, zjevně se hodně nudíš.