Kralice se nechce starat o cerna mladata

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.7.2017 21:43
lucia1604

XXX.XXX.216.101

Mam mladou samicku, ktera se ke me dostala uz brezi. Poprve mela 6 mladat - 3 ruznobarevna a 3 cerna... Cerna jsem nasla 2. a 3. den mrtva. Zbytek je uplne v poradku, maji se cile k svetu. Ted podruhe porodila 9 cernych mladat. Prvni jsem nasla mrtve a az dalsi den porodila zbytek. Druhy den jsem je nasla po celem kotci i v hnizde mrtve az na jednoho, ale slapala po nem, tak jsem si ho vzala domu, ze ho zkusim zachranit. Je mozne, ze instinktivne ty cerne zahubi? Ze maji treba nejaky spatny gen? Nebo je to jen nahoda? Chci ji dat jeste jednu sanci, ale uz ted pochybuju, ze z ni muze byt dobra matka... mate s timto nekdo nejakou zkusenost?

27.7.2017 21:48
jardagin

XXX.XXX.25.15

lucia1604 napsal(a):
Mam mladou samicku, ktera se ke me dostala uz brezi. Poprve mela 6 mladat - 3 ruznobarevna a 3 cerna... Cerna jsem nasla 2. a 3. den mrtva. Zbytek je uplne v poradku, maji se cile k svetu. Ted podruhe porodila 9 cernych mladat. Prvni jsem nasla mrtve a az dalsi den porodila zbytek. Druhy den jsem je nasla po celem kotci i v hnizde mrtve az na jednoho, ale slapala po nem, tak jsem si ho vzala domu, ze ho zkusim zachranit. Je mozne, ze instinktivne ty cerne zahubi? Ze maji treba nejaky spatny gen? Nebo je to jen nahoda? Chci ji dat jeste jednu sanci, ale uz ted pochybuju, ze z ni muze byt dobra matka... mate s timto nekdo nejakou zkusenost?

Bud ji něco plaši a nebo bude opravdu špatna matka.Určitě to neděla kvuli brvě to se vam jen zda.

27.7.2017 22:01
petruk

XXX.XXX.52.146

lucia1604 napsal(a):

No já bych se o černý taky nechtěl starat...
Ne, může být chyba ve složení krmiva-nemá dostatek mléka, nebo nemá klid,
nebo je sama splašená a neni v hodná k dalšímu chovu.

27.7.2017 22:03
jardagin

XXX.XXX.25.15

petruk napsal(a):
No já bych se o černý taky nechtěl starat...
Ne, může být chyba ve složení krmiva-nemá dostatek mléka, nebo nemá klid,
nebo je sama splašená a neni v hodná k dalšímu chovu.

27.7.2017 22:17
bery25

XXX.XXX.70.106

Je jedno ci su cierny, hnedy, zlty alebo normalny

28.7.2017 05:15
rapotacka11

XXX.XXX.32.74

Má opravdu vše, co potřebuje ?

Přidejte reakci

Přidat smajlík