tereza1234
XXX.XXX.57.65
Jak často muže připouštět samec kralika, je to jedno neodrovnam si ho když tady chodi znami a ti maji 3 samice jini taky 3 samice a ja si připouštim jen 2*do roka, oni chodi oboji po 2 měsicich pořad a už mně to vadi jelikož ja živim samce a druzi jen tak chodi za nic.
tereza1234
napsal(a):
Jak často muže připouštět samec kralika, je to jedno neodrovnam si ho když tady chodi znami a ti maji 3 samice jini taky 3 samice a ja si připouštim jen 2*do roka, oni chodi oboji po 2 měsicich pořad a už mně to vadi jelikož ja živim samce a druzi jen tak chodi za nic.
Samci to nevadí, Samec muže dvakrat za den a to 3 dny a pak pauza na den až dva a potom zase muže. Takže samce neodělate, spíše bych to zakazal z duvodu zavlečení nemoci.Rekněte si o peníze za skok a budete mít klid už nepříjdou. Co skok to 50 kč.
Joo takových bylo...
Za starých časů se chodilo s 3 litrovým hrnkem ječmene.
Staří lidé byli moudří a nebyli zdaleka tak vy...
Dnes už ne. Děkuji..?!
A co jako?
Ale hlavně NE z důvodu svrabu, dravčíka atd., atd.
Je to riziko velké a za "děkuji" to nestojí
Souhlasím s Jardou.
Zkasírovat a je po starostech
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.184.125
Tak veru chlapi nadomnou majú Svätú pravdu, ja osobne ani za peniaze !
tereza1234
napsal(a):
Kdo chce chovat, má mít svého samce...
Uživatel s deaktivovaným účtem
Já do samců investuju i několik tisíc a samozřejmě že pár lidí by chtělo připustit, ale nedovolím to. Ne kvůli penězům, ale bojím se nemocí. Dobrým známým jsme zkrátka radši rozdali pár samců, ti se stejně revanšují něčím co zas maj oni a ostatní maj smůlu.
Souhlas s všemi. Ať si pořídí svého samce nebo ať alespoň něco vám zaplatí. Bohužel, jak jste si je "naučila" (ty sousedy), takové je teď máte, budete muset zatnout zuby a vyřešit to. Osobně bych cizí samice naším samcem nepřipustila a ani se svými nešla někam k sousedovi, důvody byly uvedené, svrab, dravčík, pasteurelóza, spirochetóza...