San a Ťap

XXX.XXX.197.227
Prosím o radu, před chvílí mi zakrslý králíček vyskočil na stůl a slupnul mi rozežvýkanou žvýkačku. Není to u malých zvířat zrovna častý případ a na internetu jsem toho moc nevyčetla. Věděl byste někdo co s tím? Vypořádá se s tím trávicí systém? Mám ho pořádně nakrmit nebo raději nechat pracovat žaludeční šťávy? Bojím se, aby ho to neucpalo..
Vypadá to, že dneska asi spát nepůjdu a budu hlídat, jestli je v pořádku, takže prosím pište nápady nebo případně zkušenosti.
Děkuju.
Kulíšek

XXX.XXX.64.102
Ahoj dneska mi můj králíček kulíšek sežral rozežvíkanou žvýkačku . Bojím se o něj .prosím pište rady . Bojím se až se probudím tak nebude😭. Strčil do koše a on se vysypal a spapal ji . Mam ho moc ráda a nechci aby umřel. Prosím zachraňte ho se mnou
Kulíšek
napsal(a):
Ahoj dneska mi můj králíček kulíšek sežral rozežvíkanou žvýkačku . Bojím se o něj .prosím pište rady . Bojím se až se probudím tak nebude😭. Strčil do koše a on se vysypal a spapal ji . Mam ho moc ráda a nechci aby umřel. Prosím zachraňte ho se mnou
Ahoj, králík by to měl vytrávit. U toho našeho to dopadlo v pohodě. Zůstal jenom o vodě a seně. Asi píšu trochu pozdě, ale snad to dopadlo dobře i u tebe. J
jsjakakajansn

XXX.XXX.155.2
Dobrý den,
dneska mi můj zakrslý králík snědl pár malých gumiček na dělání různých náramků.
Prosím o radu
Děkuji
Uživatel s deaktivovaným účtem

jsjakakajansn
napsal(a):
Dobrý den,
dneska mi můj zakrslý králík snědl pár malých gumiček na dělání různých náramků.
Prosím o radu
Děkuji
Sledovat, případně veterinář. Gumičky asi úplně nestráví, mohly by ve střevě udělat neplechu.
adsghs

XXX.XXX.51.6
jsjakakajansn
napsal(a):
Dobrý den,
Prosím o radu
Děkuji
Zdravím,
vím že je to stará diskuze, takže je malá pravděpodobnost na odpověď, no i přesto se musím zeptat zda králík přežil? Právě se mi stalo to samé a nevím zda mi přežije.
Děkuji.