Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.9.2017 18:27
hanka s.

XXX.XXX.72.61

U nás má jeden pán králíky a "chová"je venku na volno.Samice měla chudák už čtyřikrát mladé a čeká po páté.Pán samce nemíní oddělit.Ovšem-samice vrhá králíčata do vyhrabané nory.Jak odstaví mladé, tak noru zahrabe a chystá se na další vrh.Přijde mi vyčerpaná.Králíčata utíkají z jejich zahrady po okolí.Běhají po ulici.A kolikrát uhynou.Má to všechno kokcidiozu.Ničím to neočkuje, neodčervuje.Že prý to doma nikdy nedělali.Z výhrůžek veta si nic ten pán nedělá.Prostě si jede podle svoji lajny.Králíci jsou bez sena, jen na trávě.Dospělci jsou v ohrádce, kde bude při první větší plískanici bahno.Věřili byste tomu?

23.9.2017 20:10
Janinka Bosorka

XXX.XXX.117.11

Když to říkáte, tak tomu věřím.

24.9.2017 08:52
xchipsy

XXX.XXX.142.1

Hanka.s A to jste si chtěla tady postěžovat nebo máte zájem to nějak řešit?

Už raději žádná

24.9.2017 09:15
Už raději žádná

XXX.XXX.60.103

Z toho co tu píšete, mi to tak strašné nepřipadá. Jak víte že mají kokcidiózu? Např. to, že jsou králíci na zelené píci mi připadá spíše jako výhoda.

24.9.2017 17:47
hanka s.

XXX.XXX.72.61

Několik jich uteklo k nám i jiným sousedům.A ve všech případech uhynuli.A hynuli i ti, kteří zůstali na domácím dvorku.Jednoho uhynulého jsme odnesli na veterinu(protože hynuli hromadně a byli nalezeni i u lidí, kteří mají vlastní chov králíků).Tam se to nějak tak potvrdilo.Myslím, že kdo má chov, tak by nechtěl aby mu to zamořili nějací chcípáčci bůh ví čím.Navíc to tu volně běhá po ulici a leze to lidem do zahrad.Jak k tomu příjdou lidé, kteří si svoje chovy opečovávají.A taky ti, kteří nestojí o to, aby se mu na zahradě producírovali králíci a okusovali, co se jim zlíbí.Každý tomu nefandí.

Už raději žádná

24.9.2017 19:59
Už raději žádná

XXX.XXX.60.103

Tak nyní již s Vámi souhlasím.

Neregistrovaný uživatel

27.9.2017 07:06
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.18

Nějak se mi nechce věřit, že na ty jeho králíky nadošel nějaký predátor, u nás kdyby se na zahradě objevil králík jen tak, tak je cca do 5 vteřin po něm, protože by ho zakousli psi, za druhé tady máme lišky, kuny, dravé ptáky...kdybych měla takto na zahradě na volno králíky a ještě díry v plotě atd, tak jsem do pár dnů bez králíků...asi máte v okolí moc nadšené myslivce co venku střílí po všem co se pohne když tam nemáte klasické predátory

Přidejte reakci

Přidat smajlík