Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.11.2017 21:30
kareina

XXX.XXX.247.241

Dobrý večer,
sháním nového samce a chtěla jsem se zeptat, jestli je dobré spojení samec novozélandský červený na kaliforňačky? Doteď jsem měla křížence a už bych chtěla nejakého čistokrevného. Děkuji Lucka.

10.11.2017 08:08
xchipsy

XXX.XXX.142.1

O Kal se obecně říká, že jsou plodné a dobré matky, takže s Kal do mateřské pozice určitě chybu neuděláte.
S novozélanďáky osobně nemám zkušenost (resp. jeden kus jsem v chovu kdysi měla, ale samici), ale Nb se do otcovské i mateřské pozice taktéž doporučuje, zda to bude platit i u Nč však netuším

13.11.2017 08:52
lucietta

XXX.XXX.226.42

Skúste dať samca Burgunďáka, ja mám a som veľmi spokojná, sú dobre stavaní a osvalnený, mladé majú na 4,5-5 mesiacov 3,5kg živej váhy, následne očistený bez hlavy 2kg, takže veľká spokojnosť smajlík

13.11.2017 09:31
ančovička1

XXX.XXX.220.126

Když máte samičku kalifornskou, koupila bych i samce kaliforn´áka..kdysi jsem je chovala, velmi početné vrhy, vynikající matky, králíčci velice rychle rostou-tedy za podmínky dobrého a vydatného krmení Nč samce nedoporučuji, je to plemeno spíš kožešinové, mladí rostou pomalu a jejich kříženci budou černí...pokud trváte na křížení plemen, souhlasím s luciettou, samce burguna, chovám je už aspoń deset let a u nich zůstanu..mám 6 ti kilové samice chovné, letošní 7mi měs.samičky 5,60kg...

Neregistrovaný uživatel

13.11.2017 11:16
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.233.250

ančovička1 napsal(a):
Když máte samičku kalifornskou, koupila bych i samce kaliforn´áka..kdysi jsem je chovala, velmi početné vrhy, vynikající matky, králíčci velice rychle rostou-tedy za podmínky dobrého a vydatného krmení Nč samce nedoporučuji, je to plemeno spíš kožešinové, mladí rostou pomalu a jejich kříženci budou černí...pokud trváte na křížení plemen, souhlasím s luciettou, samce burguna, chovám je už aspoń deset let a u nich zůstanu..mám 6 ti kilové samice chovné, letošní 7mi měs.samičky 5,60kg...

Pekné no odpad je dosť veľký Za mňa KAL+KAL alebo KAL +KUv pripadne Kal NB V dvojiciach je samec vždy KAL

13.11.2017 12:17
ančovička1

XXX.XXX.220.126

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Pekné no odpad je dosť veľký Za mňa KAL+KAL alebo KAL +KUv pripadne Kal NB V dvojiciach je samec vždy KAL

Odpad? co tím myslíte?

Neregistrovaný uživatel

13.11.2017 12:49
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.233.250

ančovička1 napsal(a):
Odpad? co tím myslíte?

Mäsová výťažnosť, veľký = veľký odpad, dlhé nohy, uši..atd.

13.11.2017 12:53
ančovička1

XXX.XXX.220.126

Na mých chovných samičkách nemám žádný odpad...ty jsou na chov a do chovu si nechávám jen ty nejlepší a pěkného samce, kterého kupuji na výstavách..mám radost z krásných mládat, nejen já, ale i chovatelé, kteří si jezdí pro mladé na chov..to víte, je to přece logické a přímoúměrné-malý králík, malý odpad, velký králík, velký odpad. ..když jsme chovali prasátka, vůbec nám nevadilo, že 240 ti kilový vepřík má velkou kůži!

13.11.2017 13:02
jardagin

XXX.XXX.25.115

Myslíte že většině chovatelu tady jde jen o přirustky a vytěžnost atd. To je tak dobre na komerci. Tady jde lasku ke zvířetum, radost atd. A ne pořad jen vytěžnost procenta atd.

Neregistrovaný uživatel

13.11.2017 13:10
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.233.250

Radosť tak ako aj Láska má veľa podôb

13.11.2017 13:43
ančovička1

XXX.XXX.220.126

jardagin napsal(a):
Myslíte že většině chovatelu tady jde jen o přirustky a vytěžnost atd. To je tak dobre na komerci. Tady jde lasku ke zvířetum, radost atd. A ne pořad jen vytěžnost procenta atd.

Já jsem nikde nepsala o výtěžnosti, to mi zde podsouvá dedko...jen mám ráda zdravá, větší plemena králíků kdychych chtěla chovat malá, tak si pořídím zakrslíky a budu mít radost z nich.. ..doufám, jardogine, že Vaše reakce nepatří mě...

Neregistrovaný uživatel

13.11.2017 20:28
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.233.250

Nič, nepodsúvam Inak je jardagin a chová len pre radosť Hybrida

13.11.2017 21:10
jardagin

XXX.XXX.25.115

ančovička1 napsal(a):
Já jsem nikde nepsala o výtěžnosti, to mi zde podsouvá dedko...jen mám ráda zdravá, větší plemena králíků kdychych chtěla chovat malá, tak si pořídím zakrslíky a budu mít radost z nich.. ..doufám, jardogine, že Vaše reakce nepatří mě...

To vam fakt nepatřila.

13.11.2017 21:14
jardagin

XXX.XXX.25.115

Nič, nepodsúvam Inak je jardagin a chová len pre radosť Hybrida

Mě se hybrid líbí a co na tom ale taky mam doma NOS, Kal. VSS Jo a BO
Myslíte že pořad jen koukam na vytěžnost a prachy. Jestli chcete tak si to myslete.Ja se živím i jinou praci.

13.11.2017 21:24
jardagin

XXX.XXX.25.115

Neregistrovaný uživatel

13.11.2017 22:16
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.233.250

jardagin napsal(a):
Tohle mne hlavně živí.

Aj mňa živí niečo iné ako a čo si ja myslím je v tejto diskusii úplne jedno. Vaše prachy a práca ma tiež nezaujíma . Mám na jedlo a králika si kúpim tiež za svoje aký sa mi páči Mimochodom ja sa kúpem, len tam kde plávajú ryby

14.11.2017 07:55
jardagin

XXX.XXX.25.115

Ja jsem to napsal a vložil kvuli tomu jak blbě ironicky ryjete. Vy si myslíte že ty vaše blbe keci někoho zajímají.Nebo to vaše rypaní. Vubec jste nepochopil navaznost to o něčem vypovída. Nezajímají vas prachy ale na vytěžnost poukazujete.

14.11.2017 08:33
ančovička1

XXX.XXX.220.126

jardagin napsal(a):
To vam fakt nepatřila.

Jardo dík a at´ se Vám daří!

Neregistrovaný uživatel

14.11.2017 09:02
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.154.42

jardagin napsal(a):
Ja jsem to napsal a vložil kvuli tomu jak blbě ironicky ryjete. Vy si myslíte že ty vaše blbe keci někoho zajímají.Nebo to vaše rypaní. Vubec jste nepochopil navaznost to o něčem vypovída. Nezajímají vas prachy ale na vytěžnost poukazujete.

A niekto sa nám Zlobí Vás nepochopí asi nikto, K téme ste nedal nič, ja so BU choval, na rozdiel od vás. No a výťažený asi nebudete ked stále mútite vodu na faune! Ste ten bazének uklízel?

14.11.2017 16:00
jardagin

XXX.XXX.25.115

A niekto sa nám Zlobí Vás nepochopí asi nikto, K téme ste nedal nič, ja so BU choval, na rozdiel od vás. No a výťažený asi nebudete ked stále mútite vodu na faune! Ste ten bazének uklízel?

Tak jste choval a to se mam jako střelit. Asi nevíte co ten smajlík znamena, tak ale u vas se to dalo čekat. Vy mne naštvat nemužete, vy ne. Vždyt to říkam jen ryjete asi proto že mate problem sam se sebou. Víc času s vami nehodlam stracet. Vy pokuse .

Přidal jsem to že blbě kecate.

Neregistrovaný uživatel

14.11.2017 20:35
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.233.250

jardagin napsal(a):
Tak jste choval a to se mam jako střelit. Asi nevíte co ten smajlík znamena, tak ale u vas se to dalo čekat. Vy mne naštvat nemužete, vy ne. Vždyt to říkam jen ryjete asi proto že mate problem sam se sebou. Víc času s vami nehodlam stracet. Vy pokuse .

Přidal jsem to že blbě kecate.

Jo pane dlaždiči na vás je 9mm škoda, to uznávam. A toho smajla dávam aby ste mal radosť. Dnes som sa tešil celý deň, tak ste ma rozosmial. Kolená ako, dobré? Ma napadlo, ked už ste odborník na všetko, okrem iného aj na Informatiku = Spravte mi pár CD ale len čistých, Napálim si ich sám PS: Potom ich budem pripúšťať s tým Panoňákom...

Přidejte reakci

Přidat smajlík