Dobrý den,
Můj tříletý zakrslý beran už třetím dnem zrychleně dýchá a polehává.Žere normálně směsku, seno, pije možná trošku víc.Míň bobkuje..
Klec má v pokojové teplotě...
Děkuji za slušné odpovědi.
Neodpovídám na zprávy týkající se pekáčů nebo klacků za uši.;)
PROSÍM BERTE OHLEDY NA TO, ŽE JE MI 12.
Takhle polehává většinu času, dřív to nedělal, ale když usliší padání granulí do misky, hned reaguje a pár minut je veselý.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Co na tohle chceš Terezko slyšet, máš doma nemocné zvířátko a o jakou nenoc jde a jak ji léčit nejlépe pozná veterinář. Tak dej králíka do přepravky a odnes mu ho ukázat. Nikdo z nás ti nadálku diagnózu neurčí a králíkovi nepomůže.

Nevím co myslíš suchou stravou, ale jestli granule, pak ano. Nasaď dietu - voda +seno, Přidej do vody acodomid, tím nic nezkazíš a můžeš mu dát jabloňové větve. Hlavně nezačni experimentovat s krmením.

Oprava acidomid.

V obchodech s potřebami pro zvířata. Sedíš u počítače, zadej do vyhledávače acidomid a vyběhne ti spousta prodejců, pak najdeš toho poblíž.

Promiň, ale jak to asi mám vědět? Nejsem veterinář a zvíře jsem ani neviděla, prostě jdi na veterinu. Dieta na dva dny mu neublíží, naopak a veterinář ti řekne víc.
adriani

XXX.XXX.168.202
Dobrý den
Moje králičice pořád polehává a je agresivní i když dřív byla v pohodě. Normálně jí a bobkuje. Od doby co po mně vyjela mám, pocit že není něco v pořádku. Vypadá spokojeně ale to asi nebude.

adriani
napsal(a):
Dobrý den
Moje králičice pořád polehává a je agresivní i když dřív byla v pohodě. Normálně jí a bobkuje. Od doby co po mně vyjela mám, pocit že není něco v pořádku. Vypadá spokojeně ale to asi nebude.
A jak je stará?
adriani

XXX.XXX.168.202
Pět měsíců

adriani
napsal(a):
Pět měsíců
Je v říji.
adriani

XXX.XXX.168.202
Dekuji
Nedýchalo

XXX.XXX.240.37
Neboj se mám taky Králíčka a nikdy zrychlene dýchá když je ve stresu
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!
Kašiárová

XXX.XXX.253.252
Dobrý den.
Dneska jsem si všimla že můj králíček nějak rychle dýchá.
Chci se zeptat je to normální?
Pokud s tím už někdo měl také problémy ať se mi prosím ozve.
Nevím jak to řešit.
Mamce jsem to už říkala, ale nevíme jestli jít na veterinární kliniku nebo jestli to je prostě normální.

Kašiárová
napsal(a):
Dobrý den.
Dneska jsem si všimla že můj králíček nějak rychle dýchá.
Chci se zeptat je to normální?
Pokud s tím už někdo měl také problémy ať se mi prosím ozve.
Nevím jak to řešit.
Mamce jsem to už říkala, ale nevíme jestli jít na veterinární kliniku nebo jestli to je prostě normální.
Co je to rychle? Kolik dechů za minutu?