Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.12.2017 19:32
jardagin

XXX.XXX.25.115

Nabízím vysoce kvalitní granulované seno. Osobně jsem viděl jaké seno se peletuje. Sám toto seno používám. Super ceny 7,50 Kg s DPH. V případě zájmu pište prosím do zpráv.

19.12.2017 10:08
havana

XXX.XXX.242.107

Jaké máte zkušenosti se zkrmováním, jak ho králíci přijímají, je lepší ho namočit jako třeba u koní. U mně jim moc nejede. I když je dražší než normální seno, bylo by pro mě výhodné, odpadajéí problémy se skladováním a se ztrátami. Beru velký balík a stejně polovinu sena vyhodím.

19.12.2017 14:42
J a .

XXX.XXX.212.180

jardagin napsal(a):
Nabízím vysoce kvalitní granulované seno. Osobně jsem viděl jaké seno se peletuje. Sám toto seno používám. Super ceny 7,50 Kg s DPH. V případě zájmu pište prosím do zpráv.

Pridám 2,50 a mám kompletné granulované krmivo.1 kg sena 7,50 korún 1 kg kvalitného krmiva 9,20 korún. Si "múdry" hospodár. Osobně jsem viděl jaké seno se peletuje. To je teda lákadlo pre kupcov. Aj to si videl koľko mačiek a potkanov sa v sene vymočilo? Najprv predávaš francúzske hyplusy neskôr portugálske hycaty neskôr virtuálnu genetiku neexistujúcich talianskych hýl, medzitým sa hráš na online veterinára a pritom máš skrachovaný chov a teraz predávaš české seno. S kolegami sme sa zhodli v tom, že ak by si mal predávať rakve si ochotný do nich aj ľahúť len aby si presvedčil...

19.12.2017 17:42
jardagin

XXX.XXX.25.115

havana napsal(a):
Jaké máte zkušenosti se zkrmováním, jak ho králíci přijímají, je lepší ho namočit jako třeba u koní. U mně jim moc nejede. I když je dražší než normální seno, bylo by pro mě výhodné, odpadajéí problémy se skladováním a se ztrátami. Beru velký balík a stejně polovinu sena vyhodím.

Problem s tím není, zaleží na tom jak a čím krmíte pokud davate granule třeba v ad libitum tak se jim do toho moc nechce jelikož granule obsahuji oves ječmen vojtěšku atd. Peletovane seno davam před granulemi a po granulích. Davkuji granule a tak se kralici pěkně laduji i senem.

Jinak mam kontrolu nad tím co jde do peletovače, sedí u toho bratranec. Asi tak. Nenabízel bych něco co by uškodilo kralikum.

19.12.2017 17:44
jardagin

XXX.XXX.25.115

J a . napsal(a):
Pridám 2,50 a mám kompletné granulované krmivo.1 kg sena 7,50 korún 1 kg kvalitného krmiva 9,20 korún. Si "múdry" hospodár. Osobně jsem viděl jaké seno se peletuje. To je teda lákadlo pre kupcov. Aj to si videl koľko mačiek a potkanov sa v sene vymočilo? Najprv predávaš francúzske hyplusy neskôr portugálske hycaty neskôr virtuálnu genetiku neexistujúcich talianskych hýl, medzitým sa hráš na online veterinára a pritom máš skrachovaný chov a teraz predávaš české seno. S kolegami sme sa zhodli v tom, že ak by si mal predávať rakve si ochotný do nich aj ľahúť len aby si presvedčil...

Přeji ti prožití krasnych vanočních svatku.

19.12.2017 20:20
rabbit

XXX.XXX.59.36

Granulované seno jsem zkoušel pár let zpátky a vůbec ho nechtěli. Letos jsem se nechal přemluvit znovu a docela ho berou. Granulované seno používám do směsi, ne že by se o něj zrovna prali ale většina má misku prázdnou.7,5 je dobra cena a pro chovatele co si míchají svoje směsi to může být zajímavá surovina.

Neregistrovaný uživatel

20.12.2017 07:52
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.154.42

Seno je len seno. A kšefty sa robia na bazoši a v hospode

20.12.2017 08:02
borax

XXX.XXX.22.32

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Seno je len seno. A kšefty sa robia na bazoši a v hospode

Nikdo Vám přece nic nenutí!
Nevím, že si nedáte pokoj.Vy jste dokonalý?

Neregistrovaný uživatel

20.12.2017 12:00
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.154.42

borax napsal(a):
Nikdo Vám přece nic nenutí!
Nevím, že si nedáte pokoj.Vy jste dokonalý?

A vám dal za darmo = či aj vás očaroval? Ceny má dobré pre neho...?! Vy si dajte Pohov.

20.12.2017 12:07
borax

XXX.XXX.156.222

A vám dal za darmo = či aj vás očaroval? Ceny má dobré pre neho...?! Vy si dajte Pohov.

Nedal a ani mne neočaroval

No a já si budu dělat co chci! Fakt nevím o co Vám jde?
Možná by jste se mohl rozepsat a nám všem to vysvětlit.Většina Vašich příspěvků je ryze konflikních.

Neregistrovaný uživatel

20.12.2017 13:16
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.154.42

borax napsal(a):
Nedal a ani mne neočaroval

No a já si budu dělat co chci! Fakt nevím o co Vám jde?
Možná by jste se mohl rozepsat a nám všem to vysvětlit.Většina Vašich příspěvků je ryze konflikních.

Myslím, že ste slušný chlap. Preto sa čudujem, že potrebujete pri vašich dlhoročných skúsenostiach v chove jeho rady Ja som mu vždy oponoval a aj budem = lebo môžem mať iný názor a aj skúsenosti ako on... Na margo témy ja som tu nikoho nenapadal ani neurážal, vždy sa snažím, pokiaľ to nejde do extrémov! Vysvetliť by vám to mohol aj on, napr či rozozná Nitrana od Kal, alebo čo to máte vlastne v kotercoch od p.Jirku? Skúste sa ho spýtať priamo ako mňa On vie, len urážať a potom sa stiahne a zas robí = kšefty inde. Inak 300kg bal kvalitného sena stojí u nás 20E= 500 CZ kaček Dúfam = že som vás neurazil Prajem pekný deň.

20.12.2017 14:09
burgund6

XXX.XXX.33.11

Myslím, že ste slušný chlap. Preto sa čudujem, že potrebujete pri vašich dlhoročných skúsenostiach v chove jeho rady Ja som mu vždy oponoval a aj budem = lebo môžem mať iný názor a aj skúsenosti ako on... Na margo témy ja som tu nikoho nenapadal ani neurážal, vždy sa snažím, pokiaľ to nejde do extrémov! Vysvetliť by vám to mohol aj on, napr či rozozná Nitrana od Kal, alebo čo to máte vlastne v kotercoch od p.Jirku? Skúste sa ho spýtať priamo ako mňa On vie, len urážať a potom sa stiahne a zas robí = kšefty inde. Inak 300kg bal kvalitného sena stojí u nás 20E= 500 CZ kaček Dúfam = že som vás neurazil Prajem pekný deň.

Tak s tím senem máte pravdu, normální seno je levnější, já bych taky granulované nekupoval, Ale máte spoustu lidí, kteří nemají možnost si kvalitní seno udělat-nemají louku, neumí to nebo se jim zkrátka nechce, případně to nemají kde uskladnit.No a takovým lidem může granulované seno vytrhnout trn z paty.No a k té hyle, která Vám neustále leží v žaludku, pokud si myslíte, že Vás někdo napálil, tak na něj podejte tresní oznámení, jinak jsou to tlachy o ničem.Nemá cenu k tomu dále psát, válka hybridů už tady probíhala a my jsme rádi, že už to tu skončilo.

20.12.2017 14:30
havana

XXX.XXX.242.107

Děkuji Vám všem za cenné rady, hlavně diskutujícím dedko.edko a J a. Ohromně mi v mém dotazu pomohli..., svými vele názory jste pouze zaneřádili normální dotaz na zkušenosti se zkrmováním granulovaného sena.
K vašim názorům
1. nemám ani louku a ani seno nechci sušit, protože na to nemám čas, seno kupuju od soukromníka, velké balíky, myslíte si, že na jeho otevřeném seníku nejsou kočky, potkani a myši ?
2. velký balík tak rychle nevykrmím, skladovací půdu nemám, seno mám pod přistřeškem, min polovinu ho po zimě vyhodím, protože natáhne vlhkost a začíná plesnivět, i když je od země docela vysoko
3. Letos je sena málo, v mém nejbližším okolí stojí balík 150 cm průměr 3000 Kč bez dopravy, o které raději nemluvím.
4. Existují min 2 další firmy, které prodávají granulované seno, např. seno Lučenka,15 kg za 180 Kč nebo Bocus Letohrad...
Pro mě je granulované seno výhodnější, na trhu je dostupné, dobře skladovatelné.
Je mi srdečně jedno, Vážení pánové, s čím Jardagin kšeftuje, seno si od něho na zkoušku vezmu a podle toho se rozhodnu, zajímají mě zkušenosti, jak se z krmivářského hlediska osvědčuje, jak ho králíci přijímají, zkoušel jsem loni z Bocusu, moc jim nejelo, nakonec jsem sehnal malé balíky za dvojnásobnou cenu i s dopravou než bych zaplatil za granulované, ale to došlo a do velkého za 3000 Kč se mi teda zrovna nechce.

20.12.2017 16:11
burgund6

XXX.XXX.33.11

havana napsal(a):
Děkuji Vám všem za cenné rady, hlavně diskutujícím dedko.edko a J a. Ohromně mi v mém dotazu pomohli..., svými vele názory jste pouze zaneřádili normální dotaz na zkušenosti se zkrmováním granulovaného sena.
K vašim názorům
1. nemám ani louku a ani seno nechci sušit, protože na to nemám čas, seno kupuju od soukromníka, velké balíky, myslíte si, že na jeho otevřeném seníku nejsou kočky, potkani a myši ?
2. velký balík tak rychle nevykrmím, skladovací půdu nemám, seno mám pod přistřeškem, min polovinu ho po zimě vyhodím, protože natáhne vlhkost a začíná plesnivět, i když je od země docela vysoko
3. Letos je sena málo, v mém nejbližším okolí stojí balík 150 cm průměr 3000 Kč bez dopravy, o které raději nemluvím.
4. Existují min 2 další firmy, které prodávají granulované seno, např. seno Lučenka,15 kg za 180 Kč nebo Bocus Letohrad...
Pro mě je granulované seno výhodnější, na trhu je dostupné, dobře skladovatelné.
Je mi srdečně jedno, Vážení pánové, s čím Jardagin kšeftuje, seno si od něho na zkoušku vezmu a podle toho se rozhodnu, zajímají mě zkušenosti, jak se z krmivářského hlediska osvědčuje, jak ho králíci přijímají, zkoušel jsem loni z Bocusu, moc jim nejelo, nakonec jsem sehnal malé balíky za dvojnásobnou cenu i s dopravou než bych zaplatil za granulované, ale to došlo a do velkého za 3000 Kč se mi teda zrovna nechce.

S tímto názorem lze souhlasit, pouze ta cena 3000 za velký balík je nesmysl.Ten, kdo Vám to takhle nabízel je obyčejný zloděj.

20.12.2017 16:39
borax

XXX.XXX.91.21

burgund6 napsal(a):
S tímto názorem lze souhlasit, pouze ta cena 3000 za velký balík je nesmysl.Ten, kdo Vám to takhle nabízel je obyčejný zloděj.

Možná právě proto, že je těžko k sehnání se cena šponuje nahoru.

20.12.2017 17:04
borax

XXX.XXX.48.91

Snažíte se podsouvat, že ty senné granule nemůžou být kvalitní z důvodu kontaminace hlodavci.
Seno jste neviděl, ale...
Pak kritika ohledně" neúspěchů" v chovu+neúspěchu s Hycatem.A co?Kdo nic nedělá, nic nepokazí.
To normální, že se něco nepodaří jak by si človek představoval.
Vás z těší neúspěch jiných?
Nevím, kterého Jirku máte na mysli?Jirku Kočára?
Toho se ptát nemusím.Nepotřebuji vědět co mám v králíkárně.
Je to to nejlepší co jsem tam doposud měl...a je mi jedno, jestli je to z Itálie, Francie, nebo Austrálie.
Nevadí mi, že někdo obchoduje se senem, nebo chov.materiálem.
Je to práce, je třeba mít trošku štěstí.
NENÍ CO ZÁVIDĚT!

20.12.2017 19:05
jardagin

XXX.XXX.25.115

borax napsal(a):
Snažíte se podsouvat, že ty senné granule nemůžou být kvalitní z důvodu kontaminace hlodavci.
Pak kritika ohledně" neúspěchů" v chovu+neúspěchu s Hycatem.A co?Kdo nic nedělá, nic nepokazí.
Je to to nejlepší co jsem tam doposud měl...a je mi jedno, jestli je to z Itálie, Francie, nebo Austrálie.
NENÍ CO ZÁVIDĚT!

Borax o neuspěchu nemuže byt ani řeč jelikož :
1. chov jsem zastavil ja sam a to z duvodu ktere jsem tady už psal několikrat a to že jsme koupily kravín a je v rekonstrukci. Dělam si vše sam a nejsem robot. Planoval jsem to že to bude rychlejší. Hold malo času.
2. Žadny portugalsky Hycat není ale Španělsky.Nemohl jsem je prodavat když nebyly ještě ani dovezeny. A zase zaleží to na rekonstrukci.
3. S italskou hylou ja nekšeftuji za co nakoupím za to prodam a jsou na to i doklady a dopravu hradím ze sveho.
4. Proč bych neprodal když jsem měl ve svem chovu Prarodičovskou linii a tu jsem koupil v době kdy pan Kočar ležel ve nemocnici a nikdo nevěděl jak to s ním dopadne a chovny material od něho nebyl. A s těmi jsem take nekšeftoval. Prodej jednoho, dvou kusu asi velky kšeft nebude, že.
Naposledy reaguji na tyto pomluvy a špinění jmena.

20.12.2017 19:19
rabbit

XXX.XXX.59.36

Srovnávat seno v balíku a v granulích je blbost.300 kg granulovaného jistě za 500, - nebude. Naproti tomu třeba já mám balík sena asi za polovinu ceny kterou uvádí pán s tygrem, jenže o to tu nejde.
Kdyby podobnou nabídku udělal kdokoliv jiný obejde se to bez větších emoci. Jenže vzhledem k nevraživosti která tu panuje je cokoliv námět na hádku.
Kdyby Jardagin napsal že voda je mokrá, náhle se probudí spící nicky nebo ty čerstvé založené a začnou převážně slovensky psát že ta voda jistě tak mokrá není a kdoví jestli nějakou vodu kdy viděl a že se určitě hůř odpařuje než voda jejich.
Nějaký čas se tu nedá nic číst natož psát. To nemáte co na práci ze se sem chodíte hádat?
Takže ti co se nechtějí nebo neumí podělit o své zkušenosti a jen prudí, běžte laskavě do p.dele.
(Nebo se aspoň zdržte komentářů).

20.12.2017 19:24
rabbit

XXX.XXX.59.36

havana napsal(a):
K vašim názorům

Já se právě nejsnadněji dostanu k bocusu. Jak by brali jiného výrobce nemůžu porovnat. Docela mě zaujalo seno lisované ne do granulí ale do takových válečků. Jen jsem ještě nezjišťoval dostupnost a cenu.

Neregistrovaný uživatel

20.12.2017 21:57
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.233.250

rabbit napsal(a):
Já se právě nejsnadněji dostanu k bocusu. Jak by brali jiného výrobce nemůžu porovnat. Docela mě zaujalo seno lisované ne do granulí ale do takových válečků. Jen jsem ještě nezjišťoval dostupnost a cenu.

Tak toto sú podľa vás skúsenosti vhodné pre ostatných = Zaujímavý posun Blíži sa nám výročie 25rokov samostatnosti a zdá sa že to bolo dobré rozhodnutie, aj ked tá mapa bola fakt najkrajšia minimálne v Europe Nič si nedlžíme a aj tak máte stále nejaký problém

Neregistrovaný uživatel

20.12.2017 22:19
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.233.250

borax napsal(a):
NENÍ CO ZÁVIDĚT!

Nič som nepodsúval a o kvalite už vôbec? Nejako to motáte = seno kvalitné je pre králika nepostrádaťeľné na tom sa hádam zhodneme ? No vadí mi ta forma prezentácie, Reklamy? Naozaj vám to nevadí, že ste dostali za ťažké prachy = nejaké klony napr.č.albína, to je fakt divné? A mimochodom ani mne to nevadí a nezávidím vám to Práce mám dosť a na podnikanie nemám vlohy= neviem sa tak pretvarovať Tak nech vám to ide ako po masle

21.12.2017 16:06
jardagin

XXX.XXX.25.115

borax napsal(a):
NENÍ CO ZÁVIDĚT!

Borax, ne že jenom nevi co píše ale ani neví z čeho se děla hybrid. Přitom Ča je velice kvalitní kraliky na použití k tvorbě hybridu. Hlavně do mateřskych pozic. Takže i kdyby tam byl tak jen dobře.

Už davno se Ča testoval pro šlechtění hybridu.

Hybrid se asi šlechtí z kanonu u tanku a pak se to zkříží s řidičem a pak zase s motorem.

21.12.2017 16:25
vita61

XXX.XXX.203.145

jardagin napsal(a):
Borax, ne že jenom nevi co píše ale ani neví z čeho se děla hybrid. Přitom Ča je velice kvalitní kraliky na použití k tvorbě hybridu. Hlavně do mateřskych pozic. Takže i kdyby tam byl tak jen dobře.

Hybrid se asi šlechtí z kanonu u tanku a pak se to zkříží s řidičem a pak zase s motorem.

Jj s Ča který je pro tvorbu hybrida na vysoké urovni plně souhlasím a nejenom mateřsky!

21.12.2017 19:35
bonaventur

XXX.XXX.86.116

Tak toto sú podľa vás skúsenosti vhodné pre ostatných = Zaujímavý posun Blíži sa nám výročie 25rokov samostatnosti a zdá sa že to bolo dobré rozhodnutie, aj ked tá mapa bola fakt najkrajšia minimálne v Europe Nič si nedlžíme a aj tak máte stále nejaký problém

Si sa pomýlil Topky sú o kus ďalej.

Neregistrovaný uživatel

21.12.2017 20:57
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.233.250

bonaventur napsal(a):
Si sa pomýlil Topky sú o kus ďalej.

Aký si sílný v páse? darujem ti jedny maskáče čo som nosil 1995

Neregistrovaný uživatel

21.12.2017 21:06
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.233.250

jardagin napsal(a):

Mám známeho čo má v maštali tigra a aj leva, poviem mu, že by si sa prišiel pozrieť ked sa budú krmiť, Je to pekná podívaná... Pre teba to bude zadarmo Ako vianočný darček

7.1.2018 14:44
tpavol

XXX.XXX.41.248

Rozdelenie CSR bol pre mna jeden z najsmutnejsich dni. To: dedko edko - Vas komentar a vystupovanie v tomto vlakne je uz naozaj nevhodne

Neregistrovaný uživatel

7.1.2018 19:22
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.233.250

tpavol napsal(a):
Rozdelenie CSR bol pre mna jeden z najsmutnejsich dni. To: dedko edko - Vas komentar a vystupovanie v tomto vlakne je uz naozaj nevhodne

To je váš názor, smutné je že ste nepochopil pointu? Inak podľa prieskumov RTVS je 70% slovákov spokojných A vôbec sa nedelilo CSR, ked sme už pri tom A ja som nedeli, na to sme mali iných machrov na oboch stranách! Už je po tom a nič nezmeníte. Inak, fak tá mapa bola najkrajši a čo stále pozerám aj českú TV a Vy ?Nestupňujte= všetko je tak ako má byť, treba to tak brať. Ps: život ide ako si ho urobíte...

9.1.2018 11:16
horal

XXX.XXX.202.176

Já používám vojtěškové granule od fa. krmné směsy Kvídera a králici to berou docela dobře. Proto že krmím králiky klasickým způsobem bez sena se to neobejde, neni ho ale potřeba takové množství. Ten kdo krmí směsí tam to bude asi o něčem jiném, hlavně finanční úspora. Právě u těch senných kdy se ušetří kolem 300Kč/q. Důležité je to že králik dostane do sebe více vlákniny a je méně ohrožen enterokolitýdou z přežrání.
Chtěl bych vás ještě poprosit, zahechte těch národnostních urážek. Neni to důstojné nikoho z vás.

2.4.2018 10:47
novozelandan

XXX.XXX.11.105

jardagin napsal(a):

dobry den chci se zeptat odkud jste mel bych zajem asi o 500kg dekuji za info kdyztak do meilu //pavlicek692806@seznam.cz// dekuji.

17.11.2018 18:56
hanzig

XXX.XXX.21.36

měl bych zájem prosím o info hanzigg@seznam.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík