Srst králíka a morčete

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.12.2017 10:53
Wavee

XXX.XXX.113.222

Ahoj lidi, chtěla bych se zeptat, před měsícem mi zemřelo morčátko, moje mamka je alergická na chlupy morčat ale nikdy jsme neměli králíčka tak se chci zeptat jestli králíci nemají náhodou stejnou srst jako morčata, moc by mi to pomohlo, protože v tomto se zrovna nevyznám, děkuji.

23.12.2017 12:17
rapotacka11

XXX.XXX.32.5

Mají jinou, horší.

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.12.2017 12:56

Wavee napsal(a):
Ahoj lidi, chtěla bych se zeptat, před měsícem mi zemřelo morčátko, moje mamka je alergická na chlupy morčat ale nikdy jsme neměli králíčka tak se chci zeptat jestli králíci nemají náhodou stejnou srst jako morčata, moc by mi to pomohlo, protože v tomto se zrovna nevyznám, děkuji.

Králík má srst mnohem hustší a delší. takže z hlediska alergie na chlupy je horší.

23.12.2017 14:37

Snacha má alergii na morčata, ale králíci ji nevadí.Takže jak kdo.

26.12.2017 11:10
Wavee

XXX.XXX.113.222

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Snacha má alergii na morčata, ale králíci ji nevadí.Takže jak kdo.

Moc děkuji, právě že mamce otéká vždycky krk a nemůže pořádně dýchat, a protože je těhotná a bydlíme v paneláku a dalšího psa by nikdo nechtěl tak bych chtěla nějaký jiný zvíře.

26.12.2017 14:11

Wavee napsal(a):
Moc děkuji, právě že mamce otéká vždycky krk a nemůže pořádně dýchat, a protože je těhotná a bydlíme v paneláku a dalšího psa by nikdo nechtěl tak bych chtěla nějaký jiný zvíře.

Snacha se k morčeti nemůže přiblížit na metry, také se dusí, ale králíky si normálně hladí, nevadí ji.

26.12.2017 17:16
rapotacka11

XXX.XXX.32.5

K miminu do bytu si králíka neber.

Přidejte reakci

Přidat smajlík