Králík je agresivní, kouše a nenechá se ani pohladit

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.1.2018 15:17
Niky111

XXX.XXX.199.96

Dobrý den, prosím o radu s mojí králičicí (jedná se o zakrslého Králíčka). Během
vánočních svátků se začala chovat podivně. Chtěla jsem ji vyndat z klece a ona na mě začala útočit, kousat a škrábat. Nikdy nic takového nedělala, ráda se nechávala hladit a byla docela přítulná. Nikdo jsme ji nic neudělal aby měla důvod se takhle chovat. Trvá to již
10 dní a stále se to nezlepšuje. Není možné dát do klece ruku abychom ji dali jídlo, hned začne kousat. Pokud se nám ji podaří vyndat ven z klece hrozně rychle ji tluče srdíčko a zrychleně dýchá. Jedná se o 8 měsíčního Králíčka. Prosím o radu.

3.1.2018 16:19
rapotacka11

XXX.XXX.32.5

Řešilo se to tu i tam,
odkazy jsem dala.
Stačí si to pročíst.

3.1.2018 22:42
Niky111

XXX.XXX.117.195

Děkuji, odkazy jsem již viděla.

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.1.2018 22:57
Uživatel s deaktivovaným účtem

Niky111 napsal(a):
Děkuji, odkazy jsem již viděla.

O nic jiného nejde. Dospělý králík obecně nemá rád ani zvedání, ani zasahování do jeho teritoria. Tečka.

4.1.2018 11:50
Rotvik

XXX.XXX.176.249

Niky111 napsal(a):
Dobrý den, prosím o radu s mojí králičicí (jedná se o zakrslého Králíčka). Během
vánočních svátků se začala chovat podivně. Chtěla jsem ji vyndat z klece a ona na mě začala útočit, kousat a škrábat. Nikdy nic takového nedělala, ráda se nechávala hladit a byla docela přítulná. Nikdo jsme ji nic neudělal aby měla důvod se takhle chovat. Trvá to již
10 dní a stále se to nezlepšuje. Není možné dát do klece ruku abychom ji dali jídlo, hned začne kousat. Pokud se nám ji podaří vyndat ven z klece hrozně rychle ji tluče srdíčko a zrychleně dýchá. Jedná se o 8 měsíčního Králíčka. Prosím o radu.

Pravděpodobně půjde o chování spojené s králičí říjí.
Choval jsem Zdiv a měl jsem králice, které pokud nebyly připuštěné a neměly mladé, tak šly po ruce, kousaly atd.
Pokud je to mazel, určitým řešením je kastrace, po poradě s veter.

Ať se daří.

4.1.2018 21:52
Niky111

XXX.XXX.117.195

Dobře, děkuji.

Přidejte reakci

Přidat smajlík