Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.1.2018 16:59
Mei

XXX.XXX.123.10

Mám samičku beránka už půl roku. Koupila sem ji z chovu protože s těmi ze zverimexu to prý neni uplně nejlepší. Nemám s ní nějaké větší problémy občas udělá svinčík to je asi tak jediné...je mazlivá ráda se tulí a nechá se hladit kdykoli se mi zachce už je na mě hodně zvyklá ale i přes to už od malička odmítá být nošená asi má z toho strach ale nevim proč moji rodiče si myslí že bych ji měla prostě zkoušet brát na ruku jak jen to jde že si zvykne ale když ji vidim jak je potom vyplašená je mi ji lito nechci aby se mě bála ale rodiče pořád nalehají ať to zkouším že je to prej tim že se jí dostatečně nevěnuju ale já vím že tím to není sem s ní pořád taky se mě jako jediné osobě z rodiny nebojí. Tak se chci zeptat jestli s tím někdo nemáte zkušenosti že kralik odmita byt v ruce a popřípadě jak se to dá zmenit :) děkuji předem za reakce

29.1.2018 19:49
rapotacka11

XXX.XXX.32.5

Je to pro králíka přirozené, aby ho někdo tahal ve výškách ?
Funguje jí dobře pud sebezáchovy.

Maximálně si sedni na zem a tam ji třeba na klíně hlaď a pomazli.
Mockrát tu holky "hledaly radu" - OPAKUJI: TADY - místo na veterině,
když jim králík vypadl-vyskočil z rukou a OŠKLIVĚ si zlomil nožičku.
Hraj si s ní na zemi a ona zjistí, zda Ti může věřit.

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.1.2018 19:57
Uživatel s deaktivovaným účtem

No, tak nechce, no.

Taky mám takového a nijak mi to nevadí. Nemám potřebu ho nikam tahat. Zvedání se omezuje na občasné stříhání drápů s následným několikadenním trucováním ostříhaného.

30.1.2018 07:43
Mei

XXX.XXX.129.178

Mam na to stejny nazor nechci ji zvedat proti jeji vuli ale rodina ve zverimexu slysela ze by sme ji meli porad zkouset zvedat ze si zvykne ale znate zverimex myslim ze oni nemaji co mluvit... Jenze je tezky to vysvetlit ostatnim kdyz oni radsi veri tem ze zverimexu nez me pritom ja sama vim co je pro myho milacka nejlepsi... Takze dekuji za reakce jen me zajimal nazor ostatnich abych v tom nebyla sama jinak to rodine nevysvetlim.

Přidejte reakci

Přidat smajlík