Uživatel s deaktivovaným účtem

SpikezSister
napsal(a):
Ahoj/Dobrý den
Mám králíčka (samičku). Seno, které jí dávám do jeslí si bere do tlamičky a skládá si ho ve svém domečku. Tak bych prosila o radu jestli si myslíte že čeká mladé. Ještě jí není ani rok tak jsem se obrátila na vás. Víte si s tím rady? Každá odpověď dobrá, díky
protože králice není panenka Marie, pokud nebyla před měsícem u samce, tak nebude nic. Pokud byla u samce ale asi tak před 14 dny, spíš taky nebude nic.
jinak tohle může králice dělat, když se chystá k porodu, nebo když má falešnou březost, nebo někdy i jen tak, když jdou opakovaně do říje bez krytí.
SpikezSister
napsal(a):
Ahoj/Dobrý den
Mám králíčka (samičku). Seno, které jí dávám do jeslí si bere do tlamičky a skládá si ho ve svém domečku. Tak bych prosila o radu jestli si myslíte že čeká mladé. Ještě jí není ani rok tak jsem se obrátila na vás. Víte si s tím rady? Každá odpověď dobrá, díky
Dobrý večer, kolik je vám roků když nic nevíte o rozmnožování to se snad učí ve 4 třídě, ale jinak jsem se pobavila.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.233.250
SpikezSister
napsal(a):
Zapoměla jsem dodat že u samce nebyla.
Možno sa chystá na adopciu... To by hadam šlo
SpikezSister
napsal(a):
Ahoj/Dobrý den
Možná chce samce také se samice někdy tak chová.