Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.4.2018 18:00
SpikezSister

XXX.XXX.57.57

Ahoj/Dobrý den
Mám králíčka (samičku). Seno, které jí dávám do jeslí si bere do tlamičky a skládá si ho ve svém domečku. Tak bych prosila o radu jestli si myslíte že čeká mladé. Ještě jí není ani rok tak jsem se obrátila na vás. Víte si s tím rady? Každá odpověď dobrá, díky

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.4.2018 18:19
Uživatel s deaktivovaným účtem

SpikezSister napsal(a):
Ahoj/Dobrý den
Mám králíčka (samičku). Seno, které jí dávám do jeslí si bere do tlamičky a skládá si ho ve svém domečku. Tak bych prosila o radu jestli si myslíte že čeká mladé. Ještě jí není ani rok tak jsem se obrátila na vás. Víte si s tím rady? Každá odpověď dobrá, díky

protože králice není panenka Marie, pokud nebyla před měsícem u samce, tak nebude nic. Pokud byla u samce ale asi tak před 14 dny, spíš taky nebude nic.

jinak tohle může králice dělat, když se chystá k porodu, nebo když má falešnou březost, nebo někdy i jen tak, když jdou opakovaně do říje bez krytí.

24.4.2018 20:42
SpikezSister

XXX.XXX.57.57

Zapoměla jsem dodat že u samce nebyla.

24.4.2018 20:55
zitdanka

XXX.XXX.161.153

SpikezSister napsal(a):
Ahoj/Dobrý den

Dobrý večer, kolik je vám roků když nic nevíte o rozmnožování to se snad učí ve 4 třídě, ale jinak jsem se pobavila.

Neregistrovaný uživatel

24.4.2018 21:53
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.233.250

SpikezSister napsal(a):
Zapoměla jsem dodat že u samce nebyla.

Možno sa chystá na adopciu... To by hadam šlo

25.4.2018 10:13
kosta

XXX.XXX.33.154

SpikezSister napsal(a):
Ahoj/Dobrý den

Možná chce samce také se samice někdy tak chová.

Přidejte reakci

Přidat smajlík