Dobrý den, prosim o radu, samice je prvne březí aktualne 36 den.
Hnízdo udělala krasne plne chlupů 33 den po pripuštění, ale nic se v nem nehýbe. Dnes mi to nedalo a rukavicí jsem lehce hnízdo prohrabla a nic tam nemá. Nikde zadna krev ani zbytky mladých, uz jsme znacne nervózní.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.233.250
Tak na 36 určite už nevrhne... Pripustiť alebo predať
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.233.250
karo2702
napsal(a):
Nám samice přenášela 10 dní, až jsme si mysleli, že březí není. Ale když nám jí známý prohmatal, tak řekl že je tam má a druhý den byly na světě.
Tak to potom neviete počítať... A je len možné, že ak sa praktikuje kontrolné pripustenie za 5=7 dní od prvého tak teoreticky ani neprenášala A nebola to náhodou Zaječka?
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Tak to potom neviete počítať... A je len možné, že ak sa praktikuje kontrolné pripustenie za 5=7 dní od prvého tak teoreticky ani neprenášala A nebola to náhodou Zaječka?
Dostali jsme ji od známých už připuštěnou. Je možné, že si to špatně pamatovali
Ale druhá samice nám letos taky přenášela dost dní, že už to nevypadalo. Tak 5-6 určitě.
Tak hlásím že dnes,37.den od připuštění stále nic.Takže na radu známé, že si trhá chlupy, protože chce k samcovi jsem to vyzkoušela. Byla jak pominutá, páření chtivá. Skákala po samcovi ze všech stran a párkrát se to povedlo jak má. Takže budu v očekávání a uvidíme, snad to tentokrát vyjde, děkuji za rady.