Když je králík očkovaný dvakrát, ublíží mu to?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.5.2018 19:40
No name

XXX.XXX.213.19

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli když je králíček očkovaný dvakrát jestli se mu něco stane, ptám se protože jsem ho koupila na výstavě a neříkali mi jestli je očkovaný tak sem s ním šla pro jistotu dneska a bojím se že se mu něco stane. Děkuji za odpověď

22.5.2018 20:08
burgund6

XXX.XXX.33.11

Nic se mu nestane.

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.5.2018 05:59
Uživatel s deaktivovaným účtem

No name napsal(a):
Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli když je králíček očkovaný dvakrát jestli se mu něco stane, ptám se protože jsem ho koupila na výstavě a neříkali mi jestli je očkovaný tak sem s ním šla pro jistotu dneska a bojím se že se mu něco stane. Děkuji za odpověď

..chovatel Vám nedal ke králíčkovi očkovací průkaz?

Neregistrovaný uživatel

23.5.2018 08:33
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.154.42

No name napsal(a):

Tak ako píše burgund6 = nič sa mu asi nestane... No len čisto teoreticky ma napadá, že ak je to Pet, mohol by nastať problém... Nikedy sa pre nich používa vakcína Nobivac RHd a tu by mohol byť problém ? Ten by sa nemal pichať po inej vakcíne. Jednoducho = Bud klasické vakcíny, naše a stále... Alebo pre mazlíčka Nobivac a už nič iné Pekný deň.

23.5.2018 11:45
bery25

XXX.XXX.131.110

asi by som zrusil diskusiu kralici a presunul ju k pet

Neregistrovaný uživatel

23.5.2018 11:59
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.154.42

bery25 napsal(a):
asi by som zrusil diskusiu kralici a presunul ju k pet

Bery... a čo aj Peťáčik je králik... sice malý no technicky je Momentálne ich mám 30Ks v mini prevedení a cez wekend ich bude =dufam, ? raz toľko...

23.5.2018 13:14
bery25

XXX.XXX.131.110

ja len ze diskusia pet sa zrusila a pripojila ku kralici, preto ze nebol zaujem, mne sa to zda presne naopak

Přidejte reakci

Přidat smajlík