Uživatel s deaktivovaným účtem

No name
napsal(a):
Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli když je králíček očkovaný dvakrát jestli se mu něco stane, ptám se protože jsem ho koupila na výstavě a neříkali mi jestli je očkovaný tak sem s ním šla pro jistotu dneska a bojím se že se mu něco stane. Děkuji za odpověď
..chovatel Vám nedal ke králíčkovi očkovací průkaz?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.154.42
No name
napsal(a):
Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli když je králíček očkovaný dvakrát jestli se mu něco stane, ptám se protože jsem ho koupila na výstavě a neříkali mi jestli je očkovaný tak sem s ním šla pro jistotu dneska a bojím se že se mu něco stane. Děkuji za odpověď
Tak ako píše burgund6 = nič sa mu asi nestane... No len čisto teoreticky ma napadá, že ak je to Pet, mohol by nastať problém... Nikedy sa pre nich používa vakcína Nobivac RHd a tu by mohol byť problém ? Ten by sa nemal pichať po inej vakcíne. Jednoducho = Bud klasické vakcíny, naše a stále... Alebo pre mazlíčka Nobivac a už nič iné Pekný deň.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.154.42
bery25
napsal(a):
asi by som zrusil diskusiu kralici a presunul ju k pet
Bery... a čo aj Peťáčik je králik... sice malý no technicky je Momentálne ich mám 30Ks v mini prevedení a cez wekend ich bude =dufam, ? raz toľko...