Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.154.42
Je to OK. Natočiť a púšťať mladým samcom na povzbudenie... Prípadne použiť ako zvonenie kontaktu napr. manželk..
Ono to ale nemusí být pokaždé jenom k zasmání. Klidně by mohlo jít o zevni, či vnitřní poranění, nebo cistu. Záleží na tom zda se nechá obskočit a zda je svolná k páření. Někdy to dělají i březí samice aby odradily samce. Příčin může být víc. Chce to vypozorovat jak se chová a jak při tom reaguje, krom pískání.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.57.226
Horal, môžete mať aj pravdu, no pred pripustením si ja osobne skontrolujem aj samca, nie len samicu.Ked je všetko Ok a pripušťam kusy čo poznám ako reagujú niet čo riešiť = za 3 minuty je vymalovné No a či pišťí je mne a aj mojim samcom úplne jedno... Aj dnes som skúsil jednu " Lednovú...Mám nového samca.. a bol to úplný zelenáč =no bude dobrý ide do akcie ako divý Nečudujte sa ja a borax sme ešte v Produktívnom veku...všeličo nás napadá
To mne také napadá všeličo, ale jak se jednou modlil jeden starý pán "Pane Bože keď si mi silu zobral aj chuť mi zober". To já jenom že může být i jiná příčina. Jsou však rúzní jedinci. Měl jsem samici nymfomanku, která se chtěla pořád pářit i když byla březí a nyní mám samce vss který obskočí smici třikrát během 20 vteřin. Vždycky říkám že je jako já za mlada. Né tak često, ale tak krátce. Hezký večer.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.57.226
horal
napsal(a):
To mne také napadá všeličo, ale jak se jednou modlil jeden starý pán "Pane Bože keď si mi silu zobral aj chuť mi zober". To já jenom že může být i jiná příčina. Jsou však rúzní jedinci. Měl jsem samici nymfomanku, která se chtěla pořád pářit i když byla březí a nyní mám samce vss který obskočí smici třikrát během 20 vteřin. Vždycky říkám že je jako já za mlada. Né tak često, ale tak krátce. Hezký večer.
Tak, tak je to idividuálne... tiež prajem, vše dobré