Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.7.2018 22:02
chovlost

XXX.XXX.83.206

Mám dotaz na admina. Pokud chci k inzerátu přiřadit foto tak se snímek po uložení otočí o 90°. Dříve se mi nic podobného nestávalo. Zajímalo by mne kde dělám chybu, nebo je chyba někde jinde? Jak jsem procházel inzerci u králíků, tak nejsem jediný komu se to stalo. Děkuji za vysvětlení.

11.7.2018 18:01

Zdravíme Vás,

naši programátoři dnes pečlivě na několika desítkách fotek prověřili jejich vkládáníi a na žádnou systémovou chybu jsme nenarazili. Všechny fotografie se ukládají správně.

Bylo by možné, abyste nám zmíněnou fotografii poslal na email info@ifauna.cz, abychom mohli prověřit v čem by mohl být problém?

Hezký den.
admin.

11.7.2018 22:04
chovlost

XXX.XXX.83.206

Dobrý den.
Foto je přiloženo u dotazu a přiložím další.

12.7.2018 16:24

Dobrý den,

důvodem proč se vám fotky ukládají na ifaunu otočené, je ten, že fotky které jsme od vás obrželi na email jsou bohužel takto uložené. IFauna vám je nijak neotáčí, jen je uloží na web tak jak je máte uloženy v počítači. Pokud chcete, aby se vám na web uložili fotky korektně, je nutné si je nejprve ve vašem počítači otočit.

Fotky jsme vám otočili a posíláme je vám jak emailem, tak si je můžete prohlédnout v tomto vlákně.

Hezký den
admin Honza.

Přidejte reakci

Přidat smajlík