Jak na to šetrně / jak zabít

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.8.2018 23:28
rarach

XXX.XXX.60.89

Jak bezboleszně a nejrychleji zabít králíka.

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.8.2018 23:58
Uživatel s deaktivovaným účtem

4.8.2018 06:01
horal

XXX.XXX.13.30

Pořídit si srážecí pistoli a správně přiložit k hlavě. Investice to velká neni, cena se pohybuje od 500 do 800 Kč. Dělá se to i vzduchovkou (to si ale myslím že je dost nebezpečné), také klackem anebo hranou ruky. U posledních dvou je účel strhnout králikovi vaz (né pokaždé se to povede a klackem se občas lebka rozbije). Střelou ze srážecí pistole králika defakto zabijete. Pokaždé, anebo alespoň většinou se králik stejně ještě mrská. Po ráně se na chvilku napruží a v ten moment ho pověsím za zadní nohy a podříznu na krku těsne u hlavy a nechám vykrvit. Ve stahování pokračuju až je tělo nehybné, to trvá tak minutku, dvě. K životu i smrt patří, tak ať se někdo nepohoršuje nad způsobem jakým jsem to popsal.

16.11.2019 08:53
rarach

XXX.XXX.6.29

Moc děkuji za reakci ,dlouho jsem byla mimo ,moc mě to pomohlo co jste protože jsem mnohokrát slyšela o pistoli srážecí, ale dosud to nikdo ne nafotil tak dobře a nepopsal jako vy ,proto mě to odrazovalo a také ty názory že se králík pořádně nezabije moc ještě jednou děkuji

16.11.2019 17:54
ančovička1

XXX.XXX.2.183

Ještě doplnim...u starého kralika se lebka neprorazi,musíte ho strelit do týlu nebo zabit klasickým způsobem..

19.11.2019 06:43
horal

XXX.XXX.13.30

Ano stane se, ale není to tím že by neprorazila kost. Je to proto, že u starších je ta kost opravdu silnější a střední šev mezi lebečními kostmi je mírně nadzvednutý. Může se potom stát, že tyčka sklouzne po kosti pokud se přiloží pistole trochu na šikmo. Také pokud není hlava přitlačena k pevné podložce. Takže to není tím, že by to srážečka nezvládla, ale špatným použitím. Stane se to občas i mně, že se netrefím. Králíka si člověk nemůže naaranžovat jak potřebuje. To pak nemá cenu znova natahovat, ale rychle použít klasický způsob stržení vazu. Jelikož veterinární zákon mi nařizuje prodávat králíka (v kuchyňské úpravě) i s hlavou, naučil jsem se stahovat králíky komplet. Tak si mohu zkontrolovat, kde jsem udělal případnou chybu jelikož chybami se člověk učí. Používám jí už nějakou dobu a poražených králíku je trojciferné číslo, takže mohu srážecí pistoli udělat trochu i reklamu. Hlavně že ten králík vypadá lépe bez podlitin na hlavě a krku.

Přidejte reakci

Přidat smajlík