Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.8.2018 16:58
kralickova

XXX.XXX.250.170

Máte někdo zkušenost s touto vadou samců? Nenašla jsem skoro žádné obrázky ani informace. Zajímá mě hlavně jak vadu na pohled poznám (s jistotou), v jakém věku je zřejmá a případně jak se projevuje. Myslím z hlediska běžného života ne reprodukce, tam je jasné, že vzhledem ke genetice takové zvíře do chovu nepatří. Má takto postižený samec problémy s močením? Nebo "pomočováním" v důsledku odtoku moči ne pouze koncem močové trubice? Předem díky za vaše zkušenosti.

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.8.2018 22:27

kralickova napsal(a):
Máte někdo zkušenost s touto vadou samců? Nenašla jsem skoro žádné obrázky ani informace. Zajímá mě hlavně jak vadu na pohled poznám (s jistotou), v jakém věku je zřejmá a případně jak se projevuje. Myslím z hlediska běžného života ne reprodukce, tam je jasné, že vzhledem ke genetice takové zvíře do chovu nepatří. Má takto postižený samec problémy s močením? Nebo "pomočováním" v důsledku odtoku moči ne pouze koncem močové trubice? Předem díky za vaše zkušenosti.

rozštěp penisu není u všech postižených samců stejné. u některých je rozštěp blíž žaludu, u některých dál a jestli mu to způsobuje potíže záleží právě na stupni postižení.

24.8.2018 22:38
kralickova

XXX.XXX.250.170

Děkuji za reakce. Setkala jsem se se samcem kde cca do dva a půl měsíce nebylo nic divného. Pak ale začal být v oblasti vylučovacích otvorů opakovaně pomočeny. Ani takřka ve čtyřech měsících nevypadá penis při kontrole pohlaví tak jak jsem u ostatních samců byla zvyklá stále připomíná, trubičku, varlata také ještě nejsou sestouplá. Rozštěp penisu je vlastně jediné co mě napadlo Jako vysvětlení všeho popsaného...

Má-li někdo podobnou zkušenost ráda si rozšířím vědomosti proč by se mohl samec pomočovat.

25.8.2018 09:23

No, kvůli téhle deformaci klidně. Plus nevíte, jak to vypadá vevnitř, tam je pak spoustu možností různých deformit vyústění močovodů a podobně.

Na pekáči bude dobrý a ve čtyřech měsících je to akorát. Fakt, netrapte se tím. Prostě se nepovedl a je dost zbytečné řešit proč přesně, stejně žádné plastiky ničeho mu dělat nebudete, ne.

25.8.2018 11:49
kralickova

XXX.XXX.250.170

Co si myslíte o tomto? Víc penisu z něj, nedostanu, samec necelé 4 měsíce.

25.8.2018 11:58

to je normální králičí pohlaví, když se vám nepovede nic vysunout, z takových fotek je občas i těžké poznat, jestli je to samec nebo samice.

25.8.2018 12:13
kralickova

XXX.XXX.250.170

To jsem tedy blázen druhý stejně starý samec ho má venku hned a u tohoto se mohu rozkrájet a nic jen to občasné pomočování - nebýt toho problém nehledám...

25.8.2018 13:58

Oni i samci různě dospívají.Někteří jsou vyspělí dříve, jako na první fotce nitraner 23.08 a někteří nejsou jako na fotce králickova.Ty vyspějí později.Mám třeba nyní pohromadě 3 samce Tč.Je jim 6 měsíců a vyspělí je jen jeden.Další dva vypadají jako na fotce kralickova.Ale vím, že je stačí dát po jednom a ty dva za krátký čas dospějí.Mám už i vypozorováno, že zimní a jarní mladý vyspívají dříve než letní a podzimní.

25.8.2018 14:57
nitraner

XXX.XXX.30.253

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Oni i samci různě dospívají.Někteří jsou vyspělí dříve, jako na první fotce nitraner 23.08 a někteří nejsou jako na fotce králickova.Ty vyspějí později.Mám třeba nyní pohromadě 3 samce Tč.Je jim 6 měsíců a vyspělí je jen jeden.Další dva vypadají jako na fotce kralickova.Ale vím, že je stačí dát po jednom a ty dva za krátký čas dospějí.Mám už i vypozorováno, že zimní a jarní mladý vyspívají dříve než letní a podzimní.

#thumbup.

25.8.2018 15:10
kralickova

XXX.XXX.250.170

Děkuji všem za názor Možná to bude opravdu jen průběhem dospívání uvidím za pár týdnů.

Přidejte reakci

Přidat smajlík