Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.1.2019 17:20
tyty

XXX.XXX.243.10

Dobry den chtel bych se zeptat
Muj dvoulety samec nechce pripoustet samice a nevim si už rady strava pestra zdravy je taky za rady jak ho motivovat predem děkuji

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.1.2019 17:52
Uživatel s deaktivovaným účtem

Není tlustý?
Není hubený?
Nemá otlaky?

5.1.2019 18:14
ančovička1

XXX.XXX.32.173

A jste si jisty,ze to je samec? Stalo se mi,ze mi znamy chovatel prodal urcite samce,tak jsem ho na miste nekontrolovala,prinesla domu a holky se rvaly..hned jsme samce reklamovali a domu jsme si nesli opravdoveho samce,vizuálně zkontrolovaneho😂😂

5.1.2019 18:40
tyty

XXX.XXX.243.10

Děkuji za odpivedi tlusty neni a samec to je urcite uz mel mladé
Ry otlaky jsou co ?

5.1.2019 20:00
kavis

XXX.XXX.142.238

Zdravím.
Zkuste jiného. Budete bádat a nic moc nevymyslite.Cas letí a pokud máte jen jednoho,tak můžete takhle zahodit rok ani nemrknete. A samicím taky neprospívá pozdní připuštění.

6.1.2019 11:10
tyty

XXX.XXX.243.10

Děkují za reakci
Právě že mám jen jendoho asi se teda podívám po novem
Je teprve 2lety tak jsem myslel ze bude ok

14.1.2019 22:27
jan22

XXX.XXX.74.164

tyty napsal(a):
Muj dvoulety samec nechce pripoustet samice a nevim si už rady strava pestra zdravy je taky za rady jak ho motivovat predem děkuji

Vemte samce a strcte ho do kotce k samici na lacno a samici kterou, budete pripoustet to same k samci zase prohodte je jednoduse proc na lacno??Protože, nejvic aktivity jde prave v tyto chvile po chvili je nakrmte ale kraliky nechte tak jak jsou umisteny no a pak za chvily dejte samici k samci vysledek bude.

15.1.2019 13:34
tyty

XXX.XXX.8.109

Děkuji za radu vyzkouším

2.2.2019 09:44
mi013068

XXX.XXX.155.215

zajimavy novy poznatek.mam nove cistokrevne Bu samice prvnicky a k nim cistokrevneho samce BiM.samec se prede mnou stydi oskocit samice.musim je tam nechat spolu a doufat ze se to povedlo.zatim 100 % uspesnost.samice jsou zle utocne ale o mlade se staraji vzorne.jelikoz se jedna o nove zakoupene kusy je mi lito je vyradit z chovu.trenuju samice ze pri kazdem krmeni je pohladim.tim vznika citova zavislost.asi v padesati letech budu muset najit nekoho kdo mi bude kraliky zabijet.

3.2.2019 17:43
Barča 160

XXX.XXX.110.142

tyty napsal(a):

Zkuste samce oddělit od všech králíků v králíkárně. Měli jsme loni stejný problém. Chtěli jsme ho vyměnit, ale ještě jsme ho zkusili dát na několik dní do chlévu do ohrádky. Letos už připustil 3 samice a stále ho máme odděleně.

3.2.2019 18:34
borax

XXX.XXX.91.21

jan22 napsal(a):
Vemte samce a strcte ho do kotce k samici na lacno a samici kterou, budete pripoustet to same k samci zase prohodte je jednoduse proc na lacno??Protože, nejvic aktivity jde prave v tyto chvile po chvili je nakrmte ale kraliky nechte tak jak jsou umisteny no a pak za chvily dejte samici k samci vysledek bude.

To se mi nějak nezdá.
To proč samec nechce skákat bývá většinou z důvodu trvalého překrmování.
Je sice hezký, že máte v králíkárně šestikilového chlapáka, ale když má půl kila útrobního tuku....
Je jen minimální pravděpodobnost, že by byl samec neplodný.
Uberte mu jádra, přidejte vitamíny a uvidíte

4.2.2019 12:00
jan22

XXX.XXX.72.69

borax napsal(a):
To se mi nějak nezdá.
To proč samec nechce skákat bývá většinou z důvodu trvalého překrmování.
Je sice hezký, že máte v králíkárně šestikilového chlapáka, ale když má půl kila útrobního tuku....
Je jen minimální pravděpodobnost, že by byl samec neplodný.
Uberte mu jádra, přidejte vitamíny a uvidíte

Divné že, ted v zime když, kralici straci teplo tim ze si ukladaji podkozni tuk zasoby aby vydrzely mrazy ono jde o stari taky plemeno chov atd.

4.2.2019 13:30
Olánek

XXX.XXX.18.69

Ztráty testosteronu,libida i spermií provází i králíky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík