Uživatel s deaktivovaným účtem

Není tlustý?
Není hubený?
Nemá otlaky?
tyty
napsal(a):
Dobry den chtel bych se zeptat
Muj dvoulety samec nechce pripoustet samice a nevim si už rady strava pestra zdravy je taky za rady jak ho motivovat predem děkuji
Vemte samce a strcte ho do kotce k samici na lacno a samici kterou, budete pripoustet to same k samci zase prohodte je jednoduse proc na lacno??Protože, nejvic aktivity jde prave v tyto chvile po chvili je nakrmte ale kraliky nechte tak jak jsou umisteny no a pak za chvily dejte samici k samci vysledek bude.
zajimavy novy poznatek.mam nove cistokrevne Bu samice prvnicky a k nim cistokrevneho samce BiM.samec se prede mnou stydi oskocit samice.musim je tam nechat spolu a doufat ze se to povedlo.zatim 100 % uspesnost.samice jsou zle utocne ale o mlade se staraji vzorne.jelikoz se jedna o nove zakoupene kusy je mi lito je vyradit z chovu.trenuju samice ze pri kazdem krmeni je pohladim.tim vznika citova zavislost.asi v padesati letech budu muset najit nekoho kdo mi bude kraliky zabijet.
tyty
napsal(a):
Dobry den chtel bych se zeptat
Muj dvoulety samec nechce pripoustet samice a nevim si už rady strava pestra zdravy je taky za rady jak ho motivovat predem děkuji
Zkuste samce oddělit od všech králíků v králíkárně. Měli jsme loni stejný problém. Chtěli jsme ho vyměnit, ale ještě jsme ho zkusili dát na několik dní do chlévu do ohrádky. Letos už připustil 3 samice a stále ho máme odděleně.
jan22
napsal(a):
Vemte samce a strcte ho do kotce k samici na lacno a samici kterou, budete pripoustet to same k samci zase prohodte je jednoduse proc na lacno??Protože, nejvic aktivity jde prave v tyto chvile po chvili je nakrmte ale kraliky nechte tak jak jsou umisteny no a pak za chvily dejte samici k samci vysledek bude.
To se mi nějak nezdá.
To proč samec nechce skákat bývá většinou z důvodu trvalého překrmování.
Je sice hezký, že máte v králíkárně šestikilového chlapáka, ale když má půl kila útrobního tuku....
Je jen minimální pravděpodobnost, že by byl samec neplodný.
Uberte mu jádra, přidejte vitamíny a uvidíte
borax
napsal(a):
To se mi nějak nezdá.
To proč samec nechce skákat bývá většinou z důvodu trvalého překrmování.
Je sice hezký, že máte v králíkárně šestikilového chlapáka, ale když má půl kila útrobního tuku....
Je jen minimální pravděpodobnost, že by byl samec neplodný.
Uberte mu jádra, přidejte vitamíny a uvidíte
Divné že, ted v zime když, kralici straci teplo tim ze si ukladaji podkozni tuk zasoby aby vydrzely mrazy ono jde o stari taky plemeno chov atd.