Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.1.2019 16:17
dope

XXX.XXX.19.30

Dobrý den,
Mám doma zakrslého, skoro ročního králíčka a chtěla bych se zeptat, jestli mu můžu koupit kamaráda. (Buď dalšího zakrslého králíčka, nebo morče) četla jsem, že na dalšího zakrslého králíčka je pozdě a morče že je nevhodné a někde zase psali, že je morče pro králíčka dobrý kamarád a aspoň nebude sám...

25.1.2019 18:09
Phyllobatesvittatus12

XXX.XXX.55.137

Jenomže morče potřebuje společníka téhož druhu..... A navíc morče je narozdíl od králíka hlodavec, takže mají každý úplně jinou stravu, až na seno.
Proč potřebuje kamaráda?
Je mu smutno?
Nemáte na něj čas?
Takže pokud si skutečně přejete druhého králíka, tak ať má každý svou vlastní klec, a ať je to odstavené mládě.

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.1.2019 16:52
Uživatel s deaktivovaným účtem

dope napsal(a):
Dobrý den,
Mám doma zakrslého, skoro ročního králíčka a chtěla bych se zeptat, jestli mu můžu koupit kamaráda. (Buď dalšího zakrslého králíčka, nebo morče) četla jsem, že na dalšího zakrslého králíčka je pozdě a morče že je nevhodné a někde zase psali, že je morče pro králíčka dobrý kamarád a aspoň nebude sám...

.....teď jsem ke staršímu šestiletému vykastrovanému tedíkovi samcovi pořizovala zakrslou beraničku, první setkání úplně bez problémů, pak se p týdnu trochu poškorpili, ale bylo to jen razantnější pohonění po kleci a od té doby klid......načapala jsem je, jak samec samičce opečovává dlouhá ouška........řekla bych, že i starší sameček trochu ožil.........

Přidejte reakci

Přidat smajlík