Teensi

XXX.XXX.64.12
Dobrý den,
je možné aby měla samice v případě falešné březosti mléko? Mám samici, která má opravdu dost nalité bradavky, hnízdo stavěla už od 14. dne, myslela jsem si že, je to opravdu faleška, no ale nechala jsem ji být, kdyby náhodou. Snažila jsem se nahmatat mláďata podle postupu zde na fóru, bohužel se mi nepovedlo (můj první pokus).
Dnes je to 32. den, šla jsem se za ní podívat a v porodní bedně jsem nic nenašla. Jenom spoustu chlupů.
Proto se tedy ptám, je možné, aby měla samice falešnou březost s mlékem? Nebo je opravdu březí, akorát neumím nahmatat mláďata?
Moc děkuji za rady a odpovědi... Prosím bez urážek apod. snažím se jen zjistit tak to vlastně je.
Podle toho, co tu popisujete, bych se přiklonil k tomu že je březí, ale to poznáte do tří dnů. Měl jsem připuštěnou samici 25.1, 25.2 se narodilo jedno mládě, ráno při krmení leželo vedle misky studený, pěkný velký mládě. Samice pořád vypadala jako když sežrala cihlu, říkám si do večera porodí další a ono nic ani 26.2 ráno, až 26.2 večer měla pár chlupů u vrátek a ráno 27.2 už měla v těch pár chlupech 7 pěkných mladých. Přidal jsem hrst chlupů a přikryl je trochou sena, dnes 2.3 je všech 7 naživu, zatím.