Tundras

XXX.XXX.64.12
Dobrý den
Mám 4 zakrslé králíky, kteří bydlí v králírně na zahradě. Na léto bych jim chtěla koupit výběh. Je možné aby se snesli 2 samice spolu ve výběhu (velikost asi 250x100)? Samozřejmě by tam byly jen přes den, večer by zase každá šla do svého kotce.
Mám ještě 2 samce, ale u nich nepředpokládám, že by kamarádění vyšlo …
Máte někdo zkušenosti?
Děkuji za odpovědi.
Prosím jen slušně, chci radu, ne posměch.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Na tohle vám nikdo odpovědět nedokáže. Moje zkušenost je taková, že co králík, to originál. Samci ti se skutečně nesnesou, ale klidné samice se snést můžou. Mám oblíbenou samici, která je mimořádně klidná a přátelská a ta se snesla s jinou mladou samicí ve velmi velkém výběhu, asi 5m2, i v době kdy měla mladé, Ležely vždycky spolu a chovaly se dobře i k mladým. Ale to je skutečně vyjímka a dneska je už mám radši každou zvlášť, ta mladší je divočejší a když má mladé nedělalo by to dobrotu..
zajdula

XXX.XXX.6.82
Dobrý den. Zkusila jsem vloni to samé. Nešlo to. Takže výběh jsem rozpůlila. A dávala 4 zakrslíky na 2 party. Jeden den kluci vedle sebe a druhý den holky vedle sebe. A slabé pletivo jsem pod výběh položila i na zem, snažili se hodně podhrabávat. Je fajn jim dopřát proběhnutí.