Uživatel s deaktivovaným účtem

je to asi jedno.
Šušín má nejradši Versele laga cuni complete a vezme na milost i ten nutrin. beaphar je na můj vkus moc barevný. ale vzhledem k tomu, že to je fakt jen mňamka pro to zvíře, myslím si, že by zvládli i nějakou směsku. Můj první králík žil v době, kdy ještě granule pro králíky nebyly vynalezené a žil deset let na suchým chlebu a ovesných vločkách (plus seno, samozřejmě)
Jojo versele krmí jeden chovatel zakrslíku od nás a je to za dobrou cenu 20kč/za kilo, berkel vyjde asi na 25kč/kilo - ale při 25kg balení :), rozhodně bych ale nekupovala to co se prodává s takovýma těma kolečkama a dalšíma "šrač..ma" uměle vyrobenýma bůhví z čeho a rozhodně dodržovat dávkování, žádné plné misky, jinak si zvykne a nebude chtít žrát seno :) což není ideální stav.
mlckova
napsal(a):
Jojo versele krmí jeden chovatel zakrslíku od nás a je to za dobrou cenu 20kč/za kilo, berkel vyjde asi na 25kč/kilo - ale při 25kg balení :), rozhodně bych ale nekupovala to co se prodává s takovýma těma kolečkama a dalšíma "šrač..ma" uměle vyrobenýma bůhví z čeho a rozhodně dodržovat dávkování, žádné plné misky, jinak si zvykne a nebude chtít žrát seno :) což není ideální stav.
Já jsem někde četla, že se granulky dávají: 1 lžíce ráno a 2. večer .