Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Kaja2004

1.4.2019 21:11
Kaja2004

XXX.XXX.227.37

Ahoj nevíte co se deje když je můj králíček neustále v této pozici? (viz:fotka)
Když už někam šel tak do stínu. Když byl na záchůdku tak hobliny byli načervenalé až růžové nejsem si jistá jestli je jeho chování spojené s tím že je tu u nás nový včera snědl všechnu mrkvicku kterou dostal a dnes snědl sotva 2 kousky je teda pravda že asi 3hodiny před tím dostal jablíčko a granulky mu už vůbec nejedou tak nevím. Mám o něj vážně strach protože ho mám 2 dny a nechová se tak jak mnoho lidí popisuje chování králíčků jinak na těle nemá nějaké známky nemoci (má akorát od předchozích majitelů nějaký špinavý zedeček a já netusim jak ho umýt aniž bych mu ublížila. Hlavně se mj nezdá jeho chování

2.4.2019 06:43
borax

XXX.XXX.91.21

Kaja2004 napsal(a):
Ahoj nevíte co se deje když je můj králíček neustále v této pozici? (viz:fotka)
Když už někam šel tak do stínu. Když byl na záchůdku tak hobliny byli načervenalé až růžové nejsem si jistá jestli je jeho chování spojené s tím že je tu u nás nový včera snědl všechnu mrkvicku kterou dostal a dnes snědl sotva 2 kousky je teda pravda že asi 3hodiny před tím dostal jablíčko a granulky mu už vůbec nejedou tak nevím. Mám o něj vážně strach protože ho mám 2 dny a nechová se tak jak mnoho lidí popisuje chování králíčků jinak na těle nemá nějaké známky nemoci (má akorát od předchozích majitelů nějaký špinavý zedeček a já netusim jak ho umýt aniž bych mu ublížila. Hlavně se mj nezdá jeho chování

Je překrmený- uhyne!

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.4.2019 08:26
Uživatel s deaktivovaným účtem

Být to některý z mých králíků, chovaných na maso, zabiju ho. I když to může být jen fotkou, králík má naježenou srst, přivřené oči a hrbí se. Zkuste nasadit dietu, seno +vodu a měli byste jít k veterináři, ale myslím že u takhle starého králíka v tomhle stavu je to konečná. Každopádně má bolesti, takže pokud ho neumíte zabít sami, vemte ho utratit na veterinu a příště se lépe informujte, jak králíka krmit. Náhlá zmena krmiva zabije králíka snadno, ale bohužel ne rychle, jen bolestivě.

Přidejte reakci

Přidat smajlík