Krásné velikonoční pondělí. Ač jsem hledala, přesnou odpověď jsem nenašla. Budu ráda za jakoukoliv radu :) . S Králíky teprve začínám, a tak i když se snažím dělat vše dle nejlepšího vědomí a svědomí, určitě budu mít své mouchy. Mám 3 samice a jednoho samce. Každé jiné plemeno, některé očkované, některé ne. To bych ráda napravila a nechala vše očkovat. Jakou poradíte nejlepší vakcínu? Je lepsi dat zvlášť mor a myxu, nebo dohromady? Trochu mě děsí zde proctene diskuze ze se lidem stalo, ze králíky očkovali a králíci do pár dnů mrtví. Takže neřeším peníze, ale co je pro ne nejšetrnější a hlavně ozkoušené, že nepojdou. Další věc se kterou si nevím rady je, kdy očkovat 7 týdenní mladé. Je lepší očkovat dokud jsou u matky, nebo až po odstavu? A potom ještě radu, kdy po očku samici znovu připustit? Neřeším čas, zatím se mi daří a ráda bych aby to tak zůstalo, takže bych nerada udělala chybu, proto děkuji za rady :) :)
Uživatel s deaktivovaným účtem

Králík, který uhyne po očkování je takový, který by uhynul i tak, ale očkování to uspíšilo. Očkovat můžete jen zdravé králíky, ne nějaké chudinky.
Trochu lepší je očkovat mor a myxu zvlášť. Sedmitýdenní mláďata nutné vakcinovat 2x.
Se vším ostatním vám poradí veterinární lékař, který bude očkovat
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Králík, který uhyne po očkování je takový, který by uhynul i tak, ale očkování to uspíšilo. Očkovat můžete jen zdravé králíky, ne nějaké chudinky.
Trochu lepší je očkovat mor a myxu zvlášť. Sedmitýdenní mláďata nutné vakcinovat 2x.
Se vším ostatním vám poradí veterinární lékař, který bude očkovat
Tak doufám, že ti moji vydrží, vypadá, že se jim daří :). Děkuji za typ, přijede jen veterinární technik, kterého jsem dloouho hledala. U nás asi peo místní veterináře není králík dostatečně lukrativní záležitost :) .