Alžbětaaa9

XXX.XXX.50.25
Ahoj, mám podobný problém. dnes mi celý den hrabe na prsou. nevím jak starý je to králíček, mám samičku, ale brali jsme ji před týdnem ze zoo shopu. Nebyla jsi náhodou těhotná? já si sama u sebe nejsem jistá. teď když to píšu tak se mi naše králičíce schovala pod triko a leží mi na břiše.
Dobrý den, musím říct, že pokud máte králíčka mladého, tedy mladě, je možné že se ještě dožaduje mléka.
Jelikož mají králíci cecíčky na břichu a najednou vy je tam nemáte je to pro něj záhada 😅 asi se je jen snaží najít, když dojde na to že je máte někde jinde (prsa) zkouší sát😇 časem to dělat přestane nebojte.
Když zvíře kupujete ve zverimexech a zooshopech, nikdy nevíte jak staré vaše zvířátko je🤷🏻♀️
Snad jsem am pomohla 😇
Domi10

XXX.XXX.34.83
Dobrý den,
mám doma 3 měsíčního samečka a z ničeho nic začal dělat úplně to stejné. Myslíte, že je to stejná příčina?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Domi10
napsal(a):
Dobrý den,
mám doma 3 měsíčního samečka a z ničeho nic začal dělat úplně to stejné. Myslíte, že je to stejná příčina?
Jakou stejnou příčinu máte na mysli? V předchozích příspěvcích je jich na výběr víc.

rapotacka11
napsal(a):
Snad si taky myslí, že je králík těhotenský test
Dospělej člověk
a neví proč králík hrabe ...
Mně nepřipadá, že ty příspěvky píše dospělý člověk. Ani jeden.
Králík je stvořen k hrabání nor a nejlépe mu to jde na měkkém podkladu. Takže peřiny, gauč a nebo také břicho plné tuku.
Pokud je to samec v aktivním plodném věku, tak hrabáním do samice se jí snaží přinutit k běhu, protože pak je snazší, když ji doběhne, pohlavní styk. Když samice leží, tak má vagínu položenou na zemi a tam se nedá snadno dostat.
Toto jsou hlavní dva důvody, proč králík hrabe do člověka.

vlasta1
napsal(a):
Ale no tak, rapotacka11
Vždy jsou prázdniny a mladí pionýři budou mít vela dotazou
Mladí pionýři by měli vyrazit na tábory. Tam na to nebudou mít čas. A možná ani příležitost, protože na některých táborech se po dobu pobytu zabavují mobily.