Dobry den mám takoví problem před 3 dny jsem si všiml že králík VM má na packách
takové jako strupy a nevím co je to nerad bych onej přišel má je na obou zadních packách.Prosím o radu jestli to zmizí samo nebo co stím.
MišaH.

XXX.XXX.227.46
Z fotek není moc jasné o jakou část nohy jde, pokud je to na "chodidle", tak by to mohly být s velkou pravděpodobností otlaky.
Řešením je zlepšit podmínky chovu.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Se nevidím, že má otlaky, když dřepí ve vlhkým hnoji
napsal(a):
Se nevidím, že má otlaky, když dřepí ve vlhkým hnoji
Nedřepí má dost pod sebou slámi akorát ta blbka vždy když dám vodu tak si jí vyleje a u misky má mokro ale jinak je všude sucho akorát u misky a furt u ní většinou dřepí už to řeším u ní déle tak sem jí dal napáječku a potřebují aby si na ní zvykla ale určite nemá podsebou hromadu dnuje kydám 2 tydně tak je to

Je celkem jedno, proč dřepí v mokrém, ale má to z toho, respektive taková trvale vlhká macerovaná kůže je obrovským predispozičním faktorem. Plus tvrdý povrch, nedostatek pohybu, případná obezita nebo březost.
napsal(a):
Je celkem jedno, proč dřepí v mokrém, ale má to z toho, respektive taková trvale vlhká macerovaná kůže je obrovským predispozičním faktorem. Plus tvrdý povrch, nedostatek pohybu, případná obezita nebo březost.
je březí a je ktomu ješte celkem tlustá a kotce mám 100cm na 80cm a výška 55cm