Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Terrrka

22.5.2019 15:11
Terrrka

XXX.XXX.64.12

Dobrý den,
může samice rodit i odpoledne nebo jen v noci? Děkuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.5.2019 15:17

Nemůže. Rodit odpoledne mají zakázáno

Terrrka

22.5.2019 15:25
Terrrka

XXX.XXX.64.12

Dobře děkuji za radu :-), už jsem se lekla, že by mohla rodit odpoledne, jelikož jsem všude četla, že samice rodí většinou jen v noci.Moje feny také rodí jen v noci a nad ránem, tak aspoň že to mají králíci stejně.

MišaH.

22.5.2019 15:30
MišaH.

XXX.XXX.166.32

Jen v noci a výhradně za úplňku, vychází jí to na 17.června, takže bděte

Teď vážně: ta reakce nahoře byla ironie , nejčastěji rodí v noci, ale podmínkou to určitě není, jestli jste sama rodila, tak asi chápete, že tomu nejde tak úplně poručit

22.5.2019 15:41
xchipsy

XXX.XXX.142.3

Samice porodí tehdy, když má termín a je v klidu a cítí se bezpečně. Takže některá navečer, jiná v noci, další nad ránem a další klidně v pravé poledne.

22.5.2019 23:00
ančovička1

XXX.XXX.25.71

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Nemůže. Rodit odpoledne mají zakázáno

😂😂😂😂😂

Terrrka

23.5.2019 09:27
Terrrka

XXX.XXX.66.131

To je tak, když se chce člověk na něco zeptat a jediné co dostala zpět je hnusná, ironická a přímo trapná odpověď... ostatním, kdo normálně odpověděl děkuji. Ptala jsem se v zájmu samice.

23.5.2019 09:30
kavis

XXX.XXX.146.216

Zdravím.
Porodí až to uzná sama za vhodné. Mě rodí samice pravidelně dopoledne. Už si ani nepamatuju kdy rodily v noci.

23.5.2019 09:41
ančovička1

XXX.XXX.25.71

Moje samicky letos rodily take dopoledne,aspon si je můžu pohlidat😀🐇🐇🐇..nevim,jestli to má souvislost s připouštěním,připouštím je zásadně ráno,myslim,ze je to pro ně vhodnější,než odpoledne,po ránu jsou svěží😁...

23.5.2019 09:56
hokrví

XXX.XXX.105.226

Nechci nikoho napadat, zesměšňovat ani se zastávat, ale zeptat se v kterou denní dobu bude samice rodit je stejné jako jestli bude 3.7. pršet, ráno, dopoledne a nebo během noci, zdali vůbec.

MišaH.

23.5.2019 11:06
MišaH.

XXX.XXX.143.4

Terrrka napsal(a):
To je tak, když se chce člověk na něco zeptat a jediné co dostala zpět je hnusná, ironická a přímo trapná odpověď... ostatním, kdo normálně odpověděl děkuji. Ptala jsem se v zájmu samice.

Jestli je ta rozhořčená reakce určená mně, tak se omlouvám, ale ta otázka je tak hloupá, že si o hnusnou a trapnou odpověď přímo říká tomu prostě nešlo odolat

23.5.2019 11:56

MišaH. napsal(a):
Jestli je ta rozhořčená reakce určená mně, tak se omlouvám, ale ta otázka je tak hloupá, že si o hnusnou a trapnou odpověď přímo říká tomu prostě nešlo odolat

Kdepak, to bylo určitě na mě. Jenže ne nadarmo se říká: na blbou otázku blbá odpověď.
Jinak, já samozřejmě pochopila, na co se zadavatelka ptá, ale takhle hloupě položený dotaz si prostě o ironii říká.

Stačilo napsat: Jak pravděpodobný je porod samice v denních hodinách? Rodí vám spíše v noci?

A já bych si svůj trapný humor odpustila

Přidejte reakci

Přidat smajlík