Terrrka

XXX.XXX.64.12
Dobrý den,
může samice rodit i odpoledne nebo jen v noci? Děkuji.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nemůže. Rodit odpoledne mají zakázáno
Terrrka

XXX.XXX.64.12
Dobře děkuji za radu :-), už jsem se lekla, že by mohla rodit odpoledne, jelikož jsem všude četla, že samice rodí většinou jen v noci.Moje feny také rodí jen v noci a nad ránem, tak aspoň že to mají králíci stejně.
MišaH.

XXX.XXX.166.32
Jen v noci a výhradně za úplňku, vychází jí to na 17.června, takže bděte
Teď vážně: ta reakce nahoře byla ironie , nejčastěji rodí v noci, ale podmínkou to určitě není, jestli jste sama rodila, tak asi chápete, že tomu nejde tak úplně poručit
Terrrka

XXX.XXX.66.131
To je tak, když se chce člověk na něco zeptat a jediné co dostala zpět je hnusná, ironická a přímo trapná odpověď... ostatním, kdo normálně odpověděl děkuji. Ptala jsem se v zájmu samice.
MišaH.

XXX.XXX.143.4
Terrrka
napsal(a):
To je tak, když se chce člověk na něco zeptat a jediné co dostala zpět je hnusná, ironická a přímo trapná odpověď... ostatním, kdo normálně odpověděl děkuji. Ptala jsem se v zájmu samice.
Jestli je ta rozhořčená reakce určená mně, tak se omlouvám, ale ta otázka je tak hloupá, že si o hnusnou a trapnou odpověď přímo říká tomu prostě nešlo odolat
Uživatel s deaktivovaným účtem

MišaH.
napsal(a):
Jestli je ta rozhořčená reakce určená mně, tak se omlouvám, ale ta otázka je tak hloupá, že si o hnusnou a trapnou odpověď přímo říká tomu prostě nešlo odolat
Kdepak, to bylo určitě na mě. Jenže ne nadarmo se říká: na blbou otázku blbá odpověď.
Jinak, já samozřejmě pochopila, na co se zadavatelka ptá, ale takhle hloupě položený dotaz si prostě o ironii říká.
Stačilo napsat: Jak pravděpodobný je porod samice v denních hodinách? Rodí vám spíše v noci?
A já bych si svůj trapný humor odpustila