Registrovaní králíci

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Fagl

8.8.2019 19:21
Fagl

XXX.XXX.210.180

Ahoj, chtěla bych se zeptat. Chtěla jsem vyplnit přihlášku na výstavu a zjistila jsem, že v připouštím potvrzení mám u samice mit v pravém uchu 75-4, ale v rodokmenu mám zas napsáno 75-1. Králíci jsou už tetování. Mám zaregistrované 3 samce a 1 samici. Tetovací značky napsané v rodokmenu a připouštěcím potvrzení napsal okresní registrátor nikoli já. Mám to nějak řešit vzhledem k výstavě nebo to mám nechat tak jak to je.

Předem děkuji za jakoukoliv odpověď

9.8.2019 03:54
horal

XXX.XXX.13.30

Kdo vám je tetoval? Za druhé, prohlídla jste správně pohlaví? V připouštěcím lísku se zapisují napřed samci a pak samice, takže 75-1 až 3 by měli být samci a 75-4 samice. Stejné je to i v rodokmenu, navíc nahoře v levo je označeno pohlaví a po stranách jsou stejné tetovací značky jako v uchu. K záměně by tudíž nemělo dojít. Podle mně jste špatně přiřadila rodokmeny ke kálíkúm.

Fagl

9.8.2019 05:56
Fagl

XXX.XXX.210.180

Pohlaví jsou správná jak fyzicky tak na rodokmenech. Jen mi napsali špatná čísla na rodokmeny, ale v připouštěcím potvrzení mám to napsáno správně. Králíci se tetovali podle rodokmenu.

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.8.2019 12:33

A samice má v uchu co ?Jaká čísla mají ostatní sourozenci,pokud to tedy jsou sourozenci,nemáte náhodou v rodokmenu napsáno 2x 75-1,také už se mně stalo,že jsem měla na dvou rodokmenech stejné číslo.Jinak se číslo v uchu a v rodokmenu musí shodovat.

10.8.2019 19:29
karo2702

XXX.XXX.162.156

Rodokmeny na výstavě nikdo nekontroluje, takže tam to vadit nebude. Pokud byste je ale chtěla prodat nebo po nich zapsat potomky, tak by to byl velký problém. Vyřešte to s tím, kdo vám je tetoval. nejspíš udělal chybu.

11.8.2019 08:24

karo2702 napsal(a):
Rodokmeny na výstavě nikdo nekontroluje, takže tam to vadit nebude. Pokud byste je ale chtěla prodat nebo po nich zapsat potomky, tak by to byl velký problém. Vyřešte to s tím, kdo vám je tetoval. nejspíš udělal chybu.

Tak rodokmeny se na výstavu dávají jen k prodejným zvířatům,ale třeba sestavení sourozenecké kolekce,pokud má samice nižší číslo než samci není možné.

Přidejte reakci

Přidat smajlík