Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

12.8.2019 08:29
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.104.10

Zdravím vás.
Opět bojuji s myšima v kotcich. Párkrát se mi podařilo je vydusit sirnými knoty ale neuběhl ani týden a ty sviňe jsou tam zas. Samice mi kvůli tomu nejspíš roztahala hnízdo s mladýma. Já už ty myší bytostně nenávidím! Kočky nezabrali, krávy radši honí motýli po zahradě než aby lovily myši...
Koupila jsem si jed od Brose, jsou to sáčky a uvnitř zrní, jenže mám strach aby to nenatáhali i ke králíkům a nechciplo mi nakonec všechno, včera jsem byla tak nasračkovaná že se mi podařilo jednu mrchu chytit do ruky a mrsknout s ní o zem. Žrádlo i zásoby sena slámy mám mimo králíkárnu v sudech. Jak se těch mrch zbavit?

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.8.2019 10:42

Nechapem ako sa môže myš dostať do poriadneho koterca? Jednoznačne huste pletivo na dvierka a nijaka dierka je zaruka pokoja... Inak klasika je stara dobra pasť z návnadou z kožky od slaninky ... V každom rohu miestnosti kralikarne... ja osobne chytim aj 3/4 denne ...

12.8.2019 11:18
jahodapavel

XXX.XXX.168.150

Košíčková past (živolovná) , jako návnada vlašský ořech (1/2)

12.8.2019 17:45

Nejdříve k těm kočkám.Tak do kotce se asi kočka nedostane a venku na volném prostranství kočka myši honit nebude.A za další,aby kočka chytala myši musí být od kočky která myši chytá a od ní se musí vzít nejdříve e 3 měsících,ale raději ještě později, aby je matka naučila ty myši chytat.Mimo králíkárnu lze myši chytat už do zmińovaných košíčkových pastí nebo do pětilitrové láhve,do ní návnadu,na ní kousek prkénka,lze také udělat takový "domeček" ,aby se do něj nic kromě myší nedostalo ,a dovnitř dát prkýnko a k němu přitlouci ten pytlíček jedu.Myš ho nevytáhne a do domečku se nic nedostane.Jednu dobu mně také do jedné staré králíkárny lezly myši.Přibila jsem pytlíček jedu na prkénko a dala pod rošty.Myši jed vyžrali a byl od nich pokoj.Nyní nechávám pod králíkárnou suché seno nebo slámu,kočky na tom spí a myši jsem už v králíkárnách nepotkala hodně dlouho.

12.8.2019 18:22

Jednou jsem synovcům hlídala jejich bílé myšky. Klec jsem dala do přístřešku, kde máme ostatní zvířata. Takřka okamžitě se začaly okolo klece objevovat divoké myši, v životě jsem jich tolik nepochytala do úplně obyč.dřevěných sklapovacích pastiček. Nikdy bych nevěřila, že jich tam tolik je. Buď se cítili víc bezpečně nebo to byla zvědavost, nevím. Ale jako návnada ty myši fungovaly překvapivě skvěle.

Přidejte reakci

Přidat smajlík