babyfatt

XXX.XXX.50.4
Zdravím Vás,
Mám myšlenku a bavím se zatím jen teoreticky..!
Chtěl bych chovat králíky, ale nechci je chovat klasicky v kotci. Mám myšlenku udělat jim výběh, něco jako voliéru, s tím že by byla pohyblivá a dala se přesouvat po zemi a králíci tak budou mít stále čerstvou trávu.
Na pozemku mám starou svařenou králíkárnu, dlouhá je cca 5 m a 120 cm široká, / vysoká. Vyřezal jsem z ní příčky a nechal jeden kotec.
Zůstalo mi tam tedy cca 4 metry místa na pasení a kotec na schování.
Já bych měl představu, že bych tam měl králíky pospolu, 1x samce a 1x samici.
Nemám reálnou představu jak by vypadalo trvalé soužití !?
Máte někdo s něčím podobným zkušenosti ?
Uživatel s deaktivovaným účtem

No čiste teoreticky na tu myšlienku zabudnite. Jednoducho povedané , načo si robiť zbytočné komplikacie ? Pokosiť trávu nie je dnes problém a nič iné pozitivne na tom nevidím...

Ak mu ide o vznešenú myšlienku, tak nech ich pustí do lesa ... Tam patria a je to ...U nás sa hovorí: keď niečo miluješ daj tomu slobodu...
to nejhorší, co lze udělat. Takhle už mnoho tzv. na svobodu puštěných zvířat z části pojdou, neboť si neumí obstarat potravu, z části se stanou brzkou kořistí predátorů, z části zamoří okolí nemocemi a z nebo se namnoží a zplundrují široké okolí... V přírodě má místo divoký králík, ten domácí patří do králíkárny nebo na pekáč!...

Mne je jasné , že králik divoký je z lesa, skôr zo stepi...A vedel by som aj ako realizovať výbeh a iné veci v takomto chove...No načo? prečo? a v konečnom dôsledku za koľko??? Nestoji to za tu námahu a investíciu, to radšej urobím tým ostatným čo mám v chove , lepšie podmienky... pekný ďeň všetkým.
Georgi

XXX.XXX.168.10
Myslím že víte co by se stalo.Do 1 nebo 1,5 měsíce budou mladý.Pokud jste to udělal už to určitě víte.