Samec a samice ve výběhu

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

babyfatt

18.9.2019 01:18
babyfatt

XXX.XXX.50.4

Zdravím Vás,
Mám myšlenku a bavím se zatím jen teoreticky..!
Chtěl bych chovat králíky, ale nechci je chovat klasicky v kotci. Mám myšlenku udělat jim výběh, něco jako voliéru, s tím že by byla pohyblivá a dala se přesouvat po zemi a králíci tak budou mít stále čerstvou trávu.
Na pozemku mám starou svařenou králíkárnu, dlouhá je cca 5 m a 120 cm široká, / vysoká. Vyřezal jsem z ní příčky a nechal jeden kotec.
Zůstalo mi tam tedy cca 4 metry místa na pasení a kotec na schování.
Já bych měl představu, že bych tam měl králíky pospolu, 1x samce a 1x samici.
Nemám reálnou představu jak by vypadalo trvalé soužití !?
Máte někdo s něčím podobným zkušenosti ?

18.9.2019 06:26
rapotacka11

XXX.XXX.79.124

U nás to nefungovalo.
Soustavně, POŘÁD ji otravoval.

18.9.2019 22:40
borax

XXX.XXX.91.21

rapotacka11 napsal(a):
U nás to nefungovalo.
Soustavně, POŘÁD ji otravoval.

To samci dělávají.Furt by se jen pářili

20.9.2019 06:29
Olánek

XXX.XXX.76.59

Pokud zajistíte nepodhrabání,tak jo.Ideální by byla asfaltová rovina,ovšem tam by se nepásli.

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.9.2019 07:42

No čiste teoreticky na tu myšlienku zabudnite. Jednoducho povedané , načo si robiť zbytočné komplikacie ? Pokosiť trávu nie je dnes problém a nič iné pozitivne na tom nevidím...

20.9.2019 07:50
rapotacka11

XXX.XXX.79.124

Asi jim chce zpříjemnit osud, úděl, život za mřížemi.

20.9.2019 08:25

Ak mu ide o vznešenú myšlienku, tak nech ich pustí do lesa ... Tam patria a je to ...U nás sa hovorí: keď niečo miluješ daj tomu slobodu...

20.9.2019 09:23
hona

XXX.XXX.192.253

to nejhorší, co lze udělat. Takhle už mnoho tzv. na svobodu puštěných zvířat z části pojdou, neboť si neumí obstarat potravu, z části se stanou brzkou kořistí predátorů, z části zamoří okolí nemocemi a z nebo se namnoží a zplundrují široké okolí... V přírodě má místo divoký králík, ten domácí patří do králíkárny nebo na pekáč!...

20.9.2019 09:26
hona

XXX.XXX.192.253

udělat to lze, ovšem musíte udělat ještě spodek, jinak vám zničí zahradu až se podhrabou a jednak by na jednoho samce mělo být vícero samic, nebo se vám brzy porvou... Samec je stále při chuti a nemá li samice kam utéci, také vám může samce vykousat...

20.9.2019 11:29

Mne je jasné , že králik divoký je z lesa, skôr zo stepi...A vedel by som aj ako realizovať výbeh a iné veci v takomto chove...No načo? prečo? a v konečnom dôsledku za koľko??? Nestoji to za tu námahu a investíciu, to radšej urobím tým ostatným čo mám v chove , lepšie podmienky... pekný ďeň všetkým.

Georgi

1.1.2020 20:33
Georgi

XXX.XXX.168.10

Myslím že víte co by se stalo.Do 1 nebo 1,5 měsíce budou mladý.Pokud jste to udělal už to určitě víte.

Přidejte reakci

Přidat smajlík